Juttujen tallentaminen ja lataaminen Google Uutisista

Google Uutisissa voit tallentaa juttuja myöhemmin luettaviksi. Voit myös ladata tilaamiesi lehtien numeroita.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Juttujen tallentaminen myöhemmin luettaviksi

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse tallennettavan jutun alapuolelta Tallenna Tallenna.

Tallennettujen juttujen lukeminen

1. Valitse alaosasta Seurataan Seurataan.
  2. Vieritä alas kohtaan Tallennetut uutiset.
  3. Valitse juttu, jonka haluat lukea.

Tallennettujen juttujen poistaminen

1. Valitse alaosasta Seurataan Seurataan.
  2. Vieritä alas kohtaan Tallennetut uutiset.
  3. Valitse poistettavan jutun alapuolelta Lisää Lisää ja sitten Älä tallenna Tallennettu.

Juttujen ja numeroiden lataaminen offline-tilassa luettaviksi

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta kuvaasi oikeasta ylänurkasta.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Ota Lataaminen-kohdassa käyttöön haluamasi latausasetukset:
    • Lataa vain Wi-Fillä
    • Lataa vain laturi kytkettynä
    • Lataa lehdet automaattisesti
    • Autom. ladattavien numeroiden asetukset
      • Lataa painettu ja lite-versio tai Lataa vain lite-versio
      • Tallenna kaikki numerot tai Tallenna vain viimeisin numero

Latausten poistaminen

Jos haluat poistaa lataukset Android-laitteeltasi, valitse Poista kaikki lataukset. Jutut ja numerot ovat edelleen käytettävissä Google Uutisissa.