Åtgärda problem med Google Nyheter

Testa något av följande om det uppstår problem med Google Nyheter. Du kan också få hjälp på Google Nyheters hjälpforum, där läsare delar med sig av tips och kunskap om Google Nyheter.

Det går inte att öppna appen Google Nyheter

Testa att uppdatera appen Google Nyheter Appen Google Nyheter. Hämta appuppdateringar från Google Play.

Det går inte att öppna Google Nyheter

Om du är inloggad på ett Google Workspace-konto:

• Administratören kan ha inaktiverat åtkomsten till Google Nyheter. Kontakta kontoadministratören för mer information.
  • Det går inte att använda appen utan att vara inloggad.
  • Du måste byta till ett personligt Gmail-konto innan du kan öppna Google Nyheter.
  • Om du är under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) kanske du inte har åtkomst till Google Nyheter.

Appen uppdateras inte

Innehåll jag köpt visas inte

Om ett nummer eller en prenumeration inte visas under Följer kontrollerar du att du är inloggad med samma konto som du använde vid köpet.

1. Öppna Google Nyheter-appen Appen Google Nyheter.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil bredvid användarnamnet.

Det går inte att spela YouTube-videor i appen

Testa att uppdatera YouTube-appen Logotyp för YouTube. Hämta appuppdateringar från Google Play.

Hitta anpassat innehåll

1. Kontrollera att du är inloggad på ditt Google-konto.
  2. Om du nyligen har bytt namn på ett konfliktkonto testar du att logga in med det nya namnet.
  3. Återställ dina intressen på Google Nyheter. Läs mer om hur du förbättrar vilket innehåll som visas för dig.

Blockera eller ta bort blockering av personer som delar artiklar

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig om du är inloggad på Google-kontot.

Om du vill hindra någon från att dela artiklar direkt med dig på Google Nyheter kan du blockera den personens konto. Läs mer om hur du blockerar och tar bort blockeringar av konton.

Rapportera spam eller stötande innehåll

Spam eller olämpligt innehåll

Skicka feedback till oss om du anser att en webbplats bryter mot våra kvalitetsriktlinjer mot spam eller mot stötande eller olämpligt innehåll.

Så här rapporterar du spam eller olämpligt innehåll: Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger i appen följt av Hjälp och feedback följt av Skicka feedback.

Felaktigt eller inaktuellt innehåll

Artiklarna och bilderna på Google Nyheter publiceras av nyhetsorganisationer.

Om något är fel med innehållet kontaktar du utgivaren.

Så här delar du andra synpunkter på Google Nyheter:

1. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Hjälp och feedback.
  2. Tryck på Skicka feedback.

Du kan även besöka news.google.com och klicka på Skicka feedback nere till vänster.