Løs problemer med Google Nyheder

Hvis du har problemer med Google Nyheder, kan du prøve disse løsningsforslag. Du kan også få hjælp i hjælpeforummet for Google Nyheder, hvor læsere deler tips og viden om Google Nyheder.

Åbn Google Nyheder

Prøv at åbne Google Nyheder igen efter hvert trin.

1. Genstart computeren.
  2. Tjek, om du kan åbne andre websites.
  3. Luk din browser, f.eks. Chrome eller Safari. Åbn den igen.
  4. Se, hvordan du rydder dine browserdata.
    • Bemærk! Hvis du sletter dine websitedata, sletter du også eventuelle gemte indstillinger.

Der er ingen adgang til Google Nyheder

Hvis du er logget ind på en Google Workspace-konto:

• Din administrator har muligvis deaktiveret adgangen til Google Nyheder. Kontakt din kontoadministrator for at få flere oplysninger.
  • Du kan ikke få adgang til news.google.com, medmindre du logger ud af kontoen.
  • Hvis du vil have adgang til Google Nyheder, skal du logge ud af kontoen eller skifte til en personlig Gmail-konto.

Find dit tilpassede indhold

1. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
  2. Hvis du for nylig har omdøbt en modstridende konto, kan du prøve at logge ind med det nye navn.
  3. Nulstil dine interesser i Google Nyheder. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist.

Bloker eller fjern blokering af andre, der deler

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Hvis du vil forhindre, at en person, der deler historier med dig direkte i Google Nyheder, deler flere historier, kan du blokere vedkommendes konto. Se, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af personer.

Rapportér spam eller upassende indhold

Spam eller upassende indhold

Hvis du mener, at et website overtræder vores retningslinjer for kvalitet ved brug af spam eller stødende eller upassende indhold, kan du sende os feedback.

Sådan rapporterer du spam eller upassende indhold: Øverst til højre i appen skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstavog så Hjælp og feedback og så Send feedback.

Unøjagtigt eller forældet indhold

De historier og billeder du ser i Google Nyheder, udgives af nyhedsorganisationer.

• Kontakt udgiveren, hvis der er problemer med indholdet.
  • Del feedback om Google Nyheder: Gå til news.google.com, og klik på Send feedback nederst til venstre.