Google Uutiset ‑asetusten tarkistaminen ja muuttaminen

Voit valita Google Uutisten asetukset, esimerkiksi kielen, alueen, tekstin koon ja videoiden automaattisen toiston.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Asetusten muuttaminen sovelluksessa

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Google-tilisi profiilikuvaa ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse asetus, jota haluat muuttaa.

Juttujen näkymisasetusten muuttaminen

Voit valita asetuksista monien otsikoiden näyttämisen kerralla pienempien pikkukuvien kanssa.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Google-tilisi profiilikuvaa ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Ota käyttöön Minikortit.

Käytettävissä olevat yleisasetukset

Laitteestasi ja sovellusversiostasi riippuen voit valita nämä:

• Kiinnostavat kielet ja alueet: Valitse korkeintaan kaksi kieltä ja sinua kiinnostavaa paikkaa.
  • Tumma teema: Käytä tummia värejä vaaleiden värien sijaan. Voit ottaa tumman teeman käyttöön tai poistaa sen käytöstä laitteen asetuksista. Lue lisää tumman väriteeman käyttämisestä.
  • Minikortit: Näytä tarinaluettelossa pienempiä kuvia ja tekstiä.
  • Lähteet ja aiheet, joita näet vähemmän: Jos olet piilottanut julkaisun, voit palauttaa sen näkyviin.
  • Data Saver ‑tila: Valitse, milloin mobiilidataa säästetään.
  • Videoiden automaattinen toisto: Valitse, toistetaanko videot automaattisesti aina, ei koskaan tai vain Wi-Fi-verkossa.
  • Lämpötilayksiköt: Valitse Fahrenheit, Celsius tai Kelvin.

Verkko- ja sovellustoiminnan löytäminen ja ylläpito

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Google-tilisi profiilikuvaa ja sitten Omat tapahtumat.

Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan näkemisestä ja ylläpidosta

Käytössä olevat ilmoitusasetukset

Voit hallita Google Uutiset ‑sovelluksen ilmoituksia ja päivittäisiä tietopakettiviestejä. Lue lisää Google Uutisten ilmoituksista.

Juttujen tallentaminen myöhemmin luettaviksi

Jos haluat lukea uutisartikkeleita myöhemmin, voit tallentaa ne. Lue lisää juttujen tallentamisesta.

Google Uutisten sisällön muokkaaminen mieleiseksesi

Voit asettaa Google Uutiset näyttämään enemmän kiinnostavia tarinoita ja vähemmän ei-kiinnostavia tarinoita. Lue lisää sinulle näkyvän sisällön parantamisesta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita