Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Du kan styre dine indstillinger for Google Nyheder. Indstillingerne omfatter sprog, region, tekststørrelse og hvorvidt videoafspilning sker automatisk.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Skift indstillinger i appen

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  4. Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Tilgængelige generelle indstillinger

Afhængigt af din enhed og appversion kan du indstille følgende:

• Sprog og område
    Vælg dit sted og sprog.
  • Temperaturenheder
    Vælg Fahrenheit eller Celsius.
  • Afspil videoer automatisk med autoplay
    Vælg, om videoer skal afspilles automatisk altid, aldrig eller kun på Wi-Fi.
  • Tekststørrelse i artikler
    Gør teksten lille, normal eller stor.
  • Mørkt tema
    Brug mørke farver i stedet for lyse farver: Aldrig, om natten eller altid.
  • Kilder og emner, som du ser mindre af
    Hvis du har valgt ikke at få vist en udgivelse, kan du vælge at se den igen.
  • Standardapps
    Vælg din standardbrowser, -mailapp og -kortapp.
  • Notifikationer
    Vælg, hvilke notifikationer du vil modtage, og hvor ofte.

Find og styr din web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet på din Google-konto og derefter Min aktivitet.

Se, hvordan du finder og styrer din web- og appaktivitet.

Tilgængelige indstillinger for notifikationer

Du kan administrere dine underretninger og mails med daglige nyhedsoversigter fra appen Google Nyheder. Få flere oplysninger om underretninger fra Google Nyheder.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist.