Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Du kan styre dine indstillinger for Google Nyheder. Indstillingerne omfatter sprog, område, tekststørrelse og hvorvidt videoafspilning sker automatisk.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Skift indstillinger i appen

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet for din Google-konto og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Skift indstillinger for visning af historier

Du kan ændre dine indstillinger, så du kan se flere overskrifter på én gang og gøre miniaturebillederne for historier mindre.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet for din Google-konto og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Aktivér Minikort.

Tilgængelige generelle indstillinger

Afhængigt af din enhed og appversion kan du indstille følgende:

• Relevante sprog og områder
    Vælg op til to sprog og områder, som du er interesseret i.
  • Mørkt tema
    Brug mørke farver i stedet for lyse farver. Slå funktionen til eller fra i enhedsindstillingerne. Se, hvordan du administrer indstillinger for skærm og visning i Android.
  • Minikort
    Se lister med historier i mindre billed- og tekstformat.
  • Kilder og emner, som du ser mindre af
    Hvis du har fravalgt at få vist en udgivelse, kan du vælge at se den igen.
  • Datasparefunktion
    Vælg, hvornår du vil spare mobildata.
  • Afspil videoer automatisk
    Vælg, om du altid vil afspille videoer automatisk, aldrig eller kun, når du har forbindelse til Wi-Fi.
  • Temperaturenheder
    Vælg mellem fahrenheit, celsius eller kelvin.

Find og styr din web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet på din Google-konto og derefter Min aktivitet.

Se, hvordan du finder og styrer din web- og appaktivitet

Tilgængelige indstillinger for notifikationer

Du kan administrere dine notifikationer og mails med daglige nyhedsoversigter fra appen Google Nyheder. Få flere oplysninger om underretninger fra Google Nyheder.

Tilgængelige downloadindstillinger

Du kan administrere dine downloads fra appen Google Nyheder. Se, hvordan du downloader nyhedshistorier og blade, som du kan læse offline.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du får vist mere relevant indhold.