Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan ændre dine indstillinger for Google Nyheder, f.eks.:

• Sprog og område
  • Tekststørrelse
  • Farvetema
  • Valgmuligheder for videoafspilning

Skift indstillinger i appen

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet eller initialerne for din Google-konto og derefter Indstillinger for nyheder .
  3. Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Indstillinger, du kan ændre

Hvilke indstillinger, du kan ændre, afhænger af din enhed og appversion.

• Relevante sprog og områder
    Find nyheder fra op til to sprog og områder, som du er interesseret i.
  • Temperaturenheder
    Vælg mellem fahrenheit eller celsius.
  • Afspil videoer automatisk
    Vælg, om du altid vil afspille videoer automatisk, aldrig eller kun, når du har forbindelse til Wi-Fi.
  • Tekststørrelse i artikler
    Gør teksten lille, normal eller stor.
  • Kilder og emner, som du ser mindre af
    Hvis du har fravalgt at få vist en udgivelse, kan du vælge at se den igen.
  • Standardapps
    Vælg den browser, mailapp og kortapp, der skal anvendes som standard.
  • Notifikationer
    Vælg, hvilke notifikationer du vil modtage, og hvor ofte. Se, hvordan du administrerer dine indstillinger for notifikationer fra Nyheder.

Nogle indstillinger kan ændres i appen Indstillinger på enheden, f.eks. mørkt tema.

Find og styr din web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller initial og derefter Min aktivitet.

Se, hvordan du styrer din web- og appaktivitet.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist i Nyheder.

Gem historier, så du kan læse dem senere

Hvis du vil læse nyhedsartikler senere, kan du gemme dem. Se, hvordan du gemmer historier.