Tilauksen peruuttaminen, keskeyttäminen tai muuttaminen Google Playssa

Google Play ‑tilaukset uusiutuvat automaattisesti, ellet lopeta tilausta.

Muista kirjautua sille Google-tilille, joka sisältää tilauksesi.

Tilauksen peruuttaminen

Sovelluksen poistaminen ei peruuta tilaustasi.

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse peruutettava tilaus.
  5. Valitse Peruuta tilaus.
  6. Seuraa ohjeita.

Jos sovellukseesi liittyy tilaus ja sovellus poistetaan Google Playsta, tuleva tilauksesi perutaan. Aiempia tilauksiasi ei hyvitetä.

Peruuttamisen seuraukset

Kun peruutat tilauksen, voit edelleen käyttää sitä maksamasi ajan.

Jos esimerkiksi teet 1. tammikuuta vuoden mittaisen tilauksen, jonka hinta on 10 $, ja peruutat tilauksesi 1. heinäkuuta, ja päätät peruuttaa tilaukseni 1. heinäkuuta:

• Voit käyttää tilausta 31. joulukuuta asti.
  • Sinulta ei veloiteta uutta 10 $:n hintaista vuositilausta seuraavan tammikuun alussa.

Tilauksen uusiminen tai palauttaminen

Jos tilauksesi on peruutettu, mutta edelleen aktiivinen:

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse palautettava tilaus.
  5. Valitse Palauta.
  6. Seuraa ohjeita.

Huom. Kaikkia tilauksia ei välttämättä voi palauttaa.

Jos tilauksesi on peruutettu ja vanhentunut:

Jos peruutit tilauksesi ja tilauksesi jäljellä oleva aika on vanhentunut, lisää tilaus uudelleen.

Tilauksien hyvitykset

Lue lisää hyvityksistä tilausten yhteydessä artikkelista Google Playn palautukset ja hyvitykset.

Tilauksen keskeyttäminen

Jotkut sovellukset antavat myös mahdollisuuden keskeyttää tilauksen. Kun keskeytät tilauksen, tilaus keskeytetään nykyisen laskutuskauden lopussa.

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse keskeytettävä tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Keskeytä maksut.
  6. Määritä maksujen keskeytyksen ajanjakso.
  7. Valitse Vahvista.

Keskeytetyn tilauksen maksujen uudelleen käynnistäminen

Voit jatkaa tilausta milloin tahansa.

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jonka haluat aloittaa uudelleen.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Palauta.

Tilausten muuttaminen

Tilausten ja uusimispäivien tarkistaminen:
  1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
Tilauksen maksutavan muuttaminen

Tilaus veloitetaan uusimispäivänä samalta maksutavalta, jolla maksoit alkuperäisen tilauksen. Uusittu tilaus saattaa alkaa jo 24 tuntia ennen tilausjakson alkua.

Näin voit vaihtaa tai päivittää käytetyn maksutavan:

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse päivitettävä tilaus.
  5. Valittavissa ovat seuraavat vaihtoehdot:
    • Jos tilaus on aktiivinen, valitse Hallinnoi.
    • Jos haluat korjata maksutavan, valitse Päivitä.
  6. Päivitä maksutapa ohjeiden mukaisesti.

Jos maksutapasi hylätään tai sillä ei ole riittävästi katetta, tilauksesi voidaan peruuttaa. Lisää varamaksutapa tai määritä tilaus uudelleen.

Tilausjakson muuttaminen
  1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Valikko Valikkoja sitten Tilaukset.
  4. Valitse tilaus.
  5. Valitse Hallinnoi ja sitten Muuta tilausta.

Jos et näe Muuta tilausta ‑kohtaa, sovellus ei ehkä voi muuttaa tilaustasi.

Lisäapua tilauksen kanssa

Jos tarvitset lisäapua Google Uutisten kautta tehdyn maksullisen tilauksen tai muun ostoksen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä.