Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play

Abonnementer i Google Play er på ubestemt tid, og du debiteres i begyndelsen af hver faktureringsperiode i henhold til vilkårene for dit abonnement (f.eks. ugentligt, årligt eller et andet tidsrum), medmindre du opsiger abonnementet.

Sørg for at logge ind på den Google-konto, du bruger til dine abonnementer.

Opsig et abonnement

Du kan bruge vores selvhjælp til at opsige et abonnement.

Opsig et abonnement

Opsig et abonnement i Google Play-appen

Vigtigt! Når du afinstallerer appen, opsiges dit abonnement ikke.
  1. Gå til dine abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  3. Tryk på Opsig abonnement.
  4. Følg vejledningen.
Tip! Hvis du har abonnement på en app, og appen fjernes fra Google Play, opsiges dit fremtidige abonnement. Dine tidligere abonnementer kan ikke refunderes. Der er dog visse undtagelser, som du kan læse mere om i denne artikel eller i refusionspolitikken for Google Play.

Hvad sker der, når du har opsagt et abonnement

Når du opsiger et abonnement, kan du stadig bruge dit abonnement i det tidsrum, du allerede har betalt for.

Hvis du f.eks. køber et 1-årsabonnement den 1. januar for 10 USD og beslutter at opsige abonnementet den 1. juli:

• Vil du have adgang til abonnementet indtil den 31. december.
  • Debiteres du ikke 10 USD for et nyt årsabonnement den 1. januar det efterfølgende år.

Det sker der, når du har opsagt Play Pass

Alle apps, du har installeret via Play Pass, og de tilhørende data bliver på din enhed.

Gældende for indhold, du har fået via Play Pass:

• Købeapps beder dig om at købe appen eller abonnere på Play Pass.
  • Køb i appen fjernes, men kan erhverves som individuelle køb.
  • Annoncer vises igen i apps, hvor de ellers var fjernet.
  • Hvis du tilmelder dig Play Pass igen, vil alt dette indhold blive låst op igen.

Hvad sker der, når du har opsagt et forudbetalt abonnement?

Forudbetalte abonnementer gælder i en begrænset periode, så du behøver ikke at opsige dem. De udløber automatisk ved udgangen af faktureringsperioden.

Hvis du ikke har brugt dit forudbetalte abonnement, kan du anmode om en refusion for det. Få flere oplysninger om refusioner i Google Play.

Sådan opsiger du et ubrugt forudbetalt abonnement:

1. Gå til dine abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement eller det forudbetalte abonnement, du vil opsige.
  3. Tryk på Opsig abonnement.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Hvad sker der, når du stopper fornyelsen af en betalingsplan?

Når din betalingsmetode er blevet opkrævet for en betalingsplan, kan du ikke annullere eventuelle resterende betalinger under den pågældende betalingsplan. Du kan dog vælge at stoppe automatisk fornyelse af betalingsplanen. Det betyder, at du ikke bliver opkrævet på næste fornyelsesdato for dit abonnement (som du kan se under Abonnementer i Google Play eller på din mailkvittering), og du har fortsat adgang til dit indhold indtil fornyelsesdatoen. Hvis du vælger at stoppe fornyelsen af din betalingsplan, er du stadig ansvarlig for eventuelle resterende betalinger under din aktuelle betalingsplan. Google Play giver ikke refusioner, medmindre andet er angivet i Google Plays refusionspolitik.

Se Abonner på tjenester eller indhold for at få flere oplysninger.

Administrer dine abonnementer i Google Play

Start eller abonner på et abonnement igen
Vigtigt! Visse abonnementer er det ikke muligt at abonnere på igen. I dette tilfælde skal du tegne dit abonnement igen.
  1. Åbn Google Play-appen Google Play på din Android-enhed.
  2. Tryk på dit profilikon øverst til højre.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Tryk på Abonner igen for det abonnement, du vil starte igen.

Tip! Hvis du ikke kan finde dit abonnement, er det muligvis på en anden konto. Du kan prøve at skifte mellem konti.

Få en refusion for et abonnement
Du kan få mere at vide om refusion af abonnementer, herunder forudbetalte abonnementer, under Få flere oplysninger om refusioner i Google Play.
Sæt et abonnement på pause

I nogle apps kan du sætte dit abonnement på pause. Når du gør det, sættes abonnementet på pause, når din aktuelle faktureringsperiode slutter.

1. Gå til abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement, du vil sætte på pause.
  3. Tryk på Administrer og derefter Sæt betalinger på pause.
  4. Vælg, hvor længe du vil sætte betalinger på pause.
  5. Tryk på Bekræft.
Genstart betalinger for et abonnement, der er sat på pause

Du kan genoptage dit abonnement når som helst.

1. Gå til abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement, du vil starte igen.
  3. Tryk på Genoptag.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Skift betalingsmetode for et abonnement

Når dit abonnement fornyes, bruges den samme betalingsmetode, som da du købte abonnementet. Abonnementer kan fornyes 24 timer inden starten af hver abonnementsperiode.

1. Gå til abonnementer i Google Play på din Android-enhed.
  2. Vælg det abonnement, du vil opdatere.
  3. Tryk på Administrer og derefter Opdater.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at opdatere din betalingsmetode.

Hvis din betalingsmetode afvises, eller der ikke er tilstrækkelige pengemidler, opsiges dit abonnement muligvis. Tilføj en alternativ betalingsmetode, eller konfigurer dit abonnement igen.

Skift mellem abonnementer og forudbetalte abonnementer

Hvis appudviklerne tillader det, kan du skifte fra et forudbetalt abonnement til et fast abonnement eller fra et fast abonnement til et forudbetalt abonnement.

Hvis du ændrer dit abonnement, behandles betalingen med det samme. Alle de dage, der resterer af dine aktive abonnementer, føjes til det nye abonnement.

Tip! Du kan tjekke, om dit abonnement er fast, eller om du har et forudbetalt abonnement, når du logger ind på Abonnementer.

Sådan ændrer du et forudbetalt abonnement, hvis udviklerne tillader det:

1. Åbn appen Google Play Google Play.
  2. Tjek, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Find og åbn den app, der tilbyder at opgradere fra et forudbetalt abonnement til et abonnement eller nedgradere fra et abonnement til et forudbetalt abonnement.
  4. Tryk på Administrer abonnement.
  5. Vælg det nye abonnement, du vil skifte til.
  6. Vælg en understøttet betalingsmetode.
  7. Tryk på Køb eller Abonner.

Relaterede ressourcer