Skaffa en digital prenumeration på tidningar

Om du redan prenumererar på en tryckt publikation kan du vara berättigad till en kostnadsfri digital prenumeration på Google Nyheter. Vissa utgivare erbjuder digitala prenumerationer till befintliga prenumeranter.

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig om du är inloggad på Google-kontot.

Så här tar du reda på om det finns en kostnadsfri digital version av en tryckt tidning som du prenumererar på:

1. Öppna Google Nyheter-appen Nyheter på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en artikel från källan som du prenumererar på.
  3. Välj Prenumererar du redan? Aktivera ditt konto.
  4. Prenumerationsalternativ visas i appen Google Nyheter om källan erbjuder sådana.
    • Verifiera prenumerationen genom att logga in.
    • Den digitala prenumerationen förfaller när den ursprungliga prenumerationen på den tryckta utgåvan avslutas.

Åtgärda problem med verifieringen av prenumerationer

När du verifierar en prenumeration är det viktigt att du

• har en aktiv prenumeration på källan
  • anger kontouppgifterna korrekt.​
    • Tips! Om du ombeds att lämna din postadress anger du namn och adress så som de står på den tryckta utgåvan.
Hjälp med felmeddelanden

"Ogiltig e-postadress eller lösenord. Försök igen."

Skriv den e-postadress och det lösenord som du använder när du loggar in på onlinekontot. Om du inte har skapat något onlinekonto klickar du på Set up your account (konfigurera kontot) först.

"Det gick inte att verifiera prenumerationsuppgifterna. Försök igen."

Det här meddelandet visas vanligtvis när delar av verifieringsinformationen inte stämmer med uppgifterna som utgivaren har om ditt konto. Se till att du anger kontonummer, namn och adress som det ser ut på den tryckta utgåvan. Kontakta utgivarens kundtjänst om du behöver hjälp med kontouppgifterna.

"Vi kunde inte verifiera att du har en aktiv prenumeration på publikationen."

Kontakta utgivarens kundtjänst och kontrollera att du har en aktiv prenumeration och att kontouppgifterna stämmer.

Vissa produkter och funktioner från Google Play är inte tillgängliga i alla länder. Visa vad som är tillgängligt i ditt land.

Få hjälp med en prenumeration

Om du vill få mer hjälp med en betalprenumeration eller andra köp på Google Nyheter kan du kontakta oss.