Tegn et digitalt abonnement på aviser

Hvis du allerede abonnerer på papirversjonen av en publikasjon, kan det hende du er kvalifisert for et kostnadsfritt digitalt abonnement på Google Nyheter. Enkelte utgivere tilbyr digitale abonnementer til eksisterende abonnenter.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Slik finner du ut om papirabonnementet ditt inkluderer en kostnadsfri digital versjon:

1. Åpne Google Nyheter-appen Nyheter på Android-enheten din.
  2. Åpne en artikkel fra kilden du abonnerer på.
  3. Velg Er du allerede abonnent? Aktiver kontoen din.
  4. Hvis kilden har et alternativ for å abonnere i Google Nyheter-appen, ser du abonnementsalternativer.
    • Logg på for å bekrefte abonnementet ditt.
    • Det digitale abonnementet utløper når det opprinnelige abonnementet på papirutgaven utløper.

Løs problemer med abonnementsbekreftelser

Når du bekrefter abonnementet ditt, må du

• ha et aktivt, eksisterende abonnement på kilden
  • skrive inn kontoinformasjonen din riktig​
    • Tips: Hvis du må oppgi postadressen din, skriver du inn navnet ditt og adressen din nøyaktig slik de vises på abonnementet på papirutgaven.
Hjelp med feilmeldinger

«Ugyldig e-post eller passord. Prøv på nytt.»

Pass på at du bruker e-postadressen og passordet du bruker for å logge på kontoen din på nettet. Hvis du ikke har opprettet noen konto på nettet, må du først klikke på Konfigurer kontoen din.

«Abonnementsinformasjonen du oppga, kunne ikke bekreftes. Prøv på nytt.»

Denne meldingen vises vanligvis når deler av informasjonen du oppgir for å bekrefte, ikke stemmer overens med informasjonen utgiveren har om kontoen din. Sørg for at du skriver inn kontonummer, navn og adresse nøyaktig slik de vises i abonnementet du har på papirutgaven. Hvis du trenger hjelp med kontoinformasjonen, kontakter du utgiverens brukerstøtte.

«Vi kunne ikke bekrefte at du har et aktivt abonnement på denne publikasjonen.»

Kontakt utgiverens brukerstøtte for å bekrefte at du har et aktivt abonnement, og at kontoinformasjonen din er riktig.

Enkelte Google Play-produkter og -funksjoner er ikke tilgjengelig i alle land. Se hvilke som er tilgjengelig i landet ditt.

Få hjelp med abonnementer

Kontakt oss for å få mer hjelp med betalte abonnementer eller andre Google Nyheter-kjøp.