Een digitaal abonnement ontvangen voor kranten

Als u al abonnee bent van de gedrukte versie van een publicatie, komt u mogelijk in aanmerking voor een gratis digitaal abonnement op Google Nieuws. Sommige uitgevers bieden digitale abonnementen aan voor bestaande abonnees.

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.

Controleren of je bestaande drukwerkabonnement een gratis digitale versie aanbiedt:

1. Open de Google Nieuws-app Nieuws op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een artikel van de nieuwsbron waarop je bent geabonneerd.
  3. Selecteer Al abonnee? Activeer je account.
  4. Als de nieuwsbron een abonnementsoptie in de Google Nieuws-app aanbiedt, zie je abonnementsopties.
    • Log in om je abonnement te verifiëren.
    • Je digitale abonnement loopt af wanneer je oorspronkelijke drukwerkabonnement afloopt.

Problemen met abonnementsverificatie oplossen

Let op het volgende als u uw abonnement verifieert:

• U heeft een actief, bestaand abonnement op de nieuwsbron.
  • Voer uw accountgegevens correct in.​
    • Opmerking: Als u uw postadres moet opgeven, voert u uw naam en adres exact in zoals deze worden weergegeven op uw gedrukte abonnement.
Hulp bij foutmeldingen

'Ongeldig e-mailadres of wachtwoord. Probeer het nogmaals.'

Zorg ervoor dat u het e-mailadres en wachtwoord typt dat u gebruikt om in te loggen op uw online account. Als u geen online account heeft gemaakt, klikt u eerst op Je account instellen.

'De opgegeven abonnementsgegevens kunnen niet worden geverifieerd. Probeer het nogmaals.'

Dit bericht wordt gewoonlijk weergegeven wanneer een deel van uw verificatiegegevens niet overeenkomt met de gegevens die de uitgever heeft voor uw account. Zorg ervoor dat u uw accountnummer, naam en adres opgeeft zoals ze worden weergegeven op uw gedrukte abonnement. Neem contact op met het ondersteuningsteam van de uitgever voor hulp met uw accountgegevens.

'We kunnen niet verifiëren of je een actief abonnement op deze publicatie hebt.'

Neem contact op met het supportteam van de uitgever om te controleren of u een actief abonnement heeft en of uw accountgegevens correct zijn.

Bepaalde Google Play-producten en -functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Bekijk wat beschikbaar is in jouw land

Hulp bij een abonnement

Neem contact met ons op voor meer hulp bij een betaald abonnement of andere aankopen van Google Nieuws.