Digitaalinen sanomalehtitilaus

Jos olet jo tilannut julkaisusta painetun version, voit ehkä saada digitaalisen tilauksen maksutta Google Uutisissa. Osa julkaisijoista tarjoaa digitaalisia tilauksia nykyisille tilaajille.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

1. Siirry Google Uutisiin tietokoneella.
  2. Etsi sanomalehti ja siirry sen tietosivulle.
  3. Valitse Tilaa.

Tilausvahvistuksiin liittyvien ongelmien korjaaminen

Varmista seuraavat asiat, kun vahvistat tilausta:

• Sinulla on voimassa oleva lähteen tilaus.
  • Olet lisännyt tilin tiedot oikein.​
    • Vinkki: Jos sinulta kysytään postiosoitetta, kirjoita nimi ja osoite tarkalleen siinä muodossa, missä ne näkyvät lehtitilauksessa.
Virheilmoitukset

"Virheellinen sähköpostiosoite tai salasana. Yritä uudelleen."

Varmista, että käytät verkkopalvelun käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos sinulla ei ole verkkotiliä, valitse ensin Luo tili.

"Antamiasi tilaustietoja ei voitu vahvistaa. Yritä uudelleen."

Tämä viesti näytetään yleensä, jos kaikki vahvistustiedot eivät vastaa julkaisijan tallentamia tilitietojasi. Muista antaa tilinumerosi, nimesi ja osoitteesi tarkalleen samassa muodossa kuin painetun lehden tilaustiedoissasi. Jos tarvitset tilitietoihin liittyviä ohjeita, ota yhteyttä julkaisijan asiakastukeen.

"Emme voineet vahvistaa, että olet tilannut tämän julkaisun."

Ota yhteyttä julkaisijan asiakastukeen ja varmista, että sinulla on voimassaoleva tilaus ja että tilitietosi on tallennettu oikein.

Kaikki Google Playn tuotteet ja ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Katso, mitä omassa maassasi on saatavilla.

Apua tilauksen kanssa

Jos tarvitset lisäapua maksullisen tilauksen tai muun Google Uutisten ostoksen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä.