Lägga till och anpassa widgeten för Google Nyheter

Få de senaste nyheterna via widgeten för appen Google Nyheter på startskärmen.

Lägga till widgeten för appen Google Nyheter

1. Tryck länge på startskärmen på en Android-enhet.
  2. Tryck på Widgetar Widgetar.
  3. Tryck länge på widgeten för Google Nyheter.
    • Bilder av startskärmarna visas.
  4. Dra widgeten till den plats där du vill ha den och lyft fingret.

Tips: Du kan ändra formen och storleken på widgeten för Google Nyheter. Läs mer om hur du ändrar storlek på en widget.

Ta bort Google Nyheter-widgeten

1. Tryck länge på widgeten för Google Nyheter.
  2. Tryck på widgeten och dra den till Ta bort Ta bort.
  3. Lyft fingret.

Det kan finnas alternativ för att Ta bort eller Avinstallera. Om du bara vill ta bort widgeten från startskärmen ska du ta bort den. Om du vill ta bort widgeten från telefonen ska du avinstallera den. Läs mer om hur du tar bort en app, genväg, widget eller grupp.