Lägga till och anpassa widgeten för Google Nyheter

Få de senaste nyheterna via widgeten för appen Google Nyheter på startskärmen.

Lägga till widgeten för appen Google Nyheter

Viktigt! Den här funktionen är tillgänglig för iPhone med iOS 14 eller senare och iPad med OS 14 eller senare. Om du nyligen har installerat appen Google Nyheter kan du behöva öppna den innan widgeten visas i widgetgalleriet.

Så här lägger du till widgeten för Google Nyheters sammanfattning på din iPhone eller iPad:

1. Tryck länge på startskärmen.
  2. Tryck på Lägg till uppe till vänster.
  3. Sök efter appen Google Nyheter och tryck på den.
  4. Svep åt höger eller vänster för att välja widgetstorlek.
  5. Tryck på Lägg till widget.
  6. Placera widgeten på startskärmen.
  7. Tryck på Klar överst till höger.

Tips! Öppna vyn Idag om du vill lägga till widgeten för Google Nyheters sammanfattning på en iPad. Svep hela vägen åt höger på startskärmen.