Legg til og tilpass Google Nyheter-modulen

Få siste nytt med Google Nyheter-appmodulen på startskjermen din.

Legg til Google Nyheter-appmodulen

1. Trykk og hold på startskjermen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Moduler Moduler.
  3. Trykk og hold på Google Nyheter-modulen.
    • Bilder av startskjermene dine vises.
  4. Dra modulen dit du vil ha den, og løft fingeren vekk fra skjermen.

Tips: Du kan endre formen og størrelsen på Google Nyheter-modulen. Finn ut mer om hvordan du endrer størrelsen på moduler.

Fjern Google Nyheter-modulen

1. Trykk og hold på Google Nyheter-modulen.
  2. Dra modulen opp til Fjern Fjern.
  3. Løft fingeren.

Det kan hende du ser alternativer for å fjerne eller avinstallere. Hvis du vil fjerne modulen fra bare startskjermen, kan du fjerne den. Hvis du vil fjerne modulen fra telefonen, må du avinstallere den. Finn ut hvordan du fjerner apper, snarveier, moduler eller grupper.