Legg til og tilpass Google Nyheter-modulen

Få siste nytt med Google Nyheter-appmodulen på startskjermen din.

Legg til Google Nyheter-appmodulen

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på iPhone med iOS 14 eller nyere og iPadOS 14 eller nyere. Hvis du nylig har installert Google Nyheter-appen, må du kanskje åpne appen før modulen vises i modulgalleriet.

Slik legger du til modulen for Google Nyheter-oppdatering på iPhone eller iPad:

1. Trykk og hold på startskjermen.
  2. Øverst til venstre trykker du på Legg til.
  3. Søk etter Google Nyheter-appen, og trykk på den.
  4. For å velge modulstørrelse, sveip til høyre eller venstre.
  5. Trykk på Legg til modul.
  6. Plassér modulen på startskjermen.
  7. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Tips: For å legge til modulen for Google Nyheter-oppdatering på iPad, gå til I dag-visningen. Sveip helt til høyre på startskjermen.