De Google Nieuws-widget toevoegen en aanpassen

Ontvang het laatste nieuws via de widget van de Google Nieuws-app op je startscherm.

De widget van de Google Nieuws-app toevoegen

Belangrijk: Deze functie is beschikbaar voor iPhones met iOS 14 en hoger, en iPads met iOS 14 en hoger. Als je de Google Nieuws-app onlangs hebt geïnstalleerd, moet je de app misschien openen voordat de widget in de widgetgalerij wordt weergegeven.

De widget van Google Nieuwsoverzicht toevoegen op je iPhone of iPad:

1. Tik op het startscherm en houd ingedrukt.
  2. Tik linksboven op Toevoegen .
  3. Zoek de Google Nieuws-app en tik erop.
  4. Swipe naar rechts of links om het formaat van de widget te selecteren.
  5. Tik op Widget toevoegen.
  6. Plaats de widget op je startscherm.
  7. Tik in de rechterbovenhoek op Klaar.

Tip: Ga naar de weergave Vandaag om de widget van Google Nieuwsoverzicht op je iPad toe te voegen. Swipe op je startscherm helemaal naar rechts.