De Google Nieuws-widget toevoegen en aanpassen

Ontvang het laatste nieuws via de widget van de Google Nieuws-app op je startscherm.

De widget van de Google Nieuws-app toevoegen

1. Tik op je Android-apparaat op het startscherm en houd dit ingedrukt.
  2. Tik op Widgets Widgets.
  3. Tik op de Google Nieuws-widget en houd deze ingedrukt.
    • Je ziet dan afbeeldingen van je startschermen.
  4. Schuif de widget naar de gewenste plek en haal je vinger van het scherm.

Tip: Je kunt de vorm en de grootte van de Google Nieuws-widget wijzigen. Meer informatie over hoe je de grootte van een widget aanpast

De Google Nieuws-widget verwijderen

1. Tik op de Google Nieuws-widget en houd deze ingedrukt.
  2. Sleep de widget omhoog om te verwijderen Verwijderen.
  3. Haal je vinger van het scherm.

Je vindt mogelijk opties voor Verwijderen of Installatie verwijderen. Verwijder de widget als je deze van het startscherm wilt halen. Als je de widget van je telefoon wilt halen, verwijder je de installatie. Meer informatie over hoe je een app, snelkoppeling, widget of groep verwijdert.