Tilføj og tilpas din Google Nyheder-widget

Få de seneste nyheder med widgetten for Google Nyheder-appen på din startskærm.

Tilføj widgetten for Google Nyheder-appen

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på iPhone med iOS 14 eller nyere og iPadOS 14 eller nyere. Hvis du har installeret Google Nyheder-appen for nylig, skal du muligvis åbne appen, før widgetten vises i widgetgalleriet.

Sådan tilføjer du nyhedsoversigtwidgetten for Google Nyheder på din iPhone eller iPad:

1. Hold fingeren nede på startskærmen.
  2. Tryk på Tilføj øverst til venstre.
  3. Søg efter Google Nyheder-appen, og tryk på den.
  4. Stryg til højre eller venstre for at vælge størrelsen på widgetten.
  5. Tryk på Tilføj widget.
  6. Placer widgetten på din startskærm.
  7. Tryk på Udfør øverst til højre.

Tip! Gå til visningen I dag for at tilføje nyhedsoversigtwidgetten for Google Nyheder på din iPad. Stryg helt til højre på din startskærm.