Google Uutiset ‑widgetin lisääminen ja yksilöinti

Voit nähdä tuoreimmat uutiset, kun lisäät Google Uutiset ‑sovelluksen widget aloitusnäytöllesi.

Google Uutiset ‑sovelluksen widgetin lisääminen

1. Kosketa Android-laitteen aloitusnäyttöä pitkään.
  2. Valitse Widgetit Widgetit.
  3. Kosketa Google Uutiset ‑widgetiä pitkään.
    • Näet kuvia aloitusnäytöstäsi.
  4. Liu'uta widget haluamaasi kohtaan ja nosta sormi näytöltä.

Vinkki: Voit muuttaa Google Uutiset ‑widgetin muotoa ja kokoa. Lue lisää widgetin koon muuttamisesta.

Google Uutiset ‑widgetin poistaminen

1. Kosketa Google Uutiset ‑widgetiä pitkään.
  2. Vedä widget ylös Poista-kohtaan Poista.
  3. Nosta sormi näytöltä.

Voit mahdollisesti poistaa widgetin tai poistaa sen asennuksen. Jos haluat poistaa widgetin vain aloitusnäytöltä, poista se. Jos haluat poistaa sen kokonaan puhelimelta, poista sen asennus. Katso, miten voit poistaa sovelluksen, pikakuvakkeen, widgetin tai ryhmän.