Tilføj og tilpas din Google Nyheder-widget

Få de seneste nyheder med widgetten for Google Nyheder-appen på din startskærm.

Tilføj widgetten for Google Nyheder-appen

1. Hold fingeren nede på startskærmen på din Android-enhed.
  2. Tryk på Widgets Widgets.
  3. Hold fingeren nede på Google Nyheder-widgetten.
    • Der vises nu billeder af dine startskærme.
  4. Skub widgetten hen til den ønskede placering, og løft fingeren.

Tip! Du kan ændre formen og størrelsen på Google Nyheder-widgetten. Se hvordan du ændrer størrelsen på en widget.

Fjern Google Nyheder-widgetten

1. Hold fingeren nede på Google Nyheder-widgetten.
  2. Træk widgetten op til Fjern Fjern.
  3. Løft fingeren.

Mulighederne Fjern eller Afinstaller vises muligvis. Hvis du kun vil fjerne widgetten fra din startskærm, skal du vælge Fjern. Hvis du vil fjerne widgetten fra din telefon, skal du vælge Afinstaller. Se, hvordan du fjerner en app, genvej, widget eller gruppe.