/googlenest/community?hl=en
This content is likely not relevant anymore. Try searching or browse recent questions.
This post is a trending issue.
-
1/30/19
Google home mini has 4 solid white lights, won't reset. One green light when reset button held. 1 Recommended Answer 733 Replies 585 Upvotes
1 Recommended Answer
$0 Recommended Answers
Last edited 12/3/19
Google home mini has never worked. Four solid white lights on.  Will not reset. Have tried holding reset for minute or more.  One solid green light and 3 solid white lights when reset button is held. No sound, volume controls not working. Have disconnected and reconnected power. Nothing at all.
Details
All Replies (733)
1/30/19
Try the following:
  1. Make sure your mobile device or tablet is connected to the same Wi-Fi as your Google Home Mini device.
  2. Make sure the Mini is powered at a wall outlet, not on a USB port or power strip outlet.
  3. Open the Google Home app Google Home app.
  4. In Home , tap the Mini device you want to reboot.
  5. In the top right corner of the device card, tap the Settings .
  6. In the top right corner of the Device settings, tap the More button More menu and then Reboot.
 
marked this as an answer
Helpful?
6/13/19
I don’t have the 3 dots in the top right. Under device settings I have a banner that says some settings are unavailable right now.
marked this as an answer
Helpful?
6/13/19
Hi John,
 
Sorry to hear that you are seeing some odd LEDs.
Has the Mini been set up and working before?
 
Try unplugging it for a few minutes and try again.
If you are still having trouble, let us know.
 
Jill
marked this as an answer
Helpful?
6/18/19
I have left it unplugged for an entire day and still no change. This is very upsetting as I have only had this for about 2 weeks. I was able to set it up and it worked beautifully for about 2 weeks.
Last edited 6/18/19
marked this as an answer
Helpful?
17 min
I have the same problem, it started happening a few months back while I was in college. Since then I thought it was a network issue but it's definitely an issue with the firmware. I would appreciate it if I could get some assistance fixing the issue or getting a replacement. 
Thanks, :)
Last edited 14 min ago
marked this as an answer
Helpful?
This question is locked and replying has been disabled.
Discard post? You will lose what you have written so far.
Write a reply
10 characters required
Failed to attach file, click here to try again.
Discard post?
You will lose what you have written so far.
Personal information found

We found the following personal information in your message:

This information will be visible to anyone who visits or subscribes to notifications for this post. Are you sure you want to continue?

A problem occurred. Please try again.
Create Reply
Edit Reply
Delete post?
This will remove the reply from the Answers section.
Notifications are off
Your notifications are currently off and you won't receive subscription updates. To turn them on, go to Notifications preferences on your Profile page.
Report abuse
Google takes abuse of its services very seriously. We're committed to dealing with such abuse according to the laws in your country of residence. When you submit a report, we'll investigate it and take the appropriate action. We'll get back to you only if we require additional details or have more information to share.

Go to the Legal Help page to request content changes for legal reasons.

Reported post for abuse
Unable to send report.
This reply is no longer available.
/googlenest/threads
//accounts.google.com/ServiceLogin
You'll receive email notifications for new posts at
Unable to delete question.
Unable to update vote.
Unable to update subscription.
You have been unsubscribed
Deleted
Unable to delete reply.
Removed from Answers
Marked as Recommended Answer
Removed recommendation
Undo
Unable to update reply.
Unable to update vote.
Thank you. Your response was recorded.
Unable to undo vote.
Thank you. This reply will now display in the answers section.
Link copied
Locked
Unlocked
Unable to lock
Unable to unlock
Pinned
Unpinned
Unable to pin
Unable to unpin
Marked
Unmarked
Unable to mark
Reported as off topic
/googlenest/profile/0?hl=en