To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Protectin P002-, P008-, P009-, P013- tai P018-virheviestit – ratkaisuja ongelmiin

Nest-sovellus ilmoittaa, jos Nest Protectin käyttöönotossa on ongelma. Sovelluksessa pitäisi näkyä numero, joka kertoo tarkan ongelman.

Valitse sovelluksesta Lue lisää, niin näet yleisiä ongelmanratkaisuohjeita. Jos tarvitset lisää apua, alla on yksityiskohtaisempia ratkaisuja.

Varmista ennen aloittamista, että käytät puhelimella tai tabletilla Nest-sovelluksen uusinta versiota. Voit ladata sen Applen App Storesta tai Google Playsta.

P002-virhe

P002-virhe voi tapahtua, kun puhelin tai tabletti yhdistetään väliaikaiseen Wi-Fi-verkkoon, jonka Nest Protect luo käyttöönoton aikana. Väliaikaisen verkon nimen (SSID) alussa lukee "NEST", ja sen perässä on neljä numeroa tai kirjainta.

Ongelmanratkaisuohjeet

1. Varmista, että valokehä hohtaa sinisenä

Nest Protectin valokehän täytyy hohtaa sinisenä. Laiteparin muodostuksen aikana sininen valo kertoo, että Nest Protect on aktiivinen ja valmiina.

Jos valo ei hohda sinisenä, sinua pyydetään aktivoimaan Protect Nest-sovelluksessa. Yritä sitten muodostaa yhteys tilapäiseen verkkoon.

Huom. Älä paina Protectin Nest-painiketta, ennen kuin Nest-sovellus pyytää sinua tekemään niin.

2. Nollaa Nest Protect ja Nest-sovellus

Jos laiteparin muodostus ei vieläkään onnistu, nollaa Nest Protect ja käynnistä Nest-sovellus uudelleen alla olevien ohjeiden mukaisesti. Tämä tyhjentää Protectin ja sovelluksen muistin, jotta käyttöönoton voi aloittaa alusta.

1. Paina Nest Protectin Nest-painiketta kolme kertaa tai kunnes laitteesta kuuluu "Peruttu". Nest Protectin valo sammuu.
  2. Sulje Nest-sovellus mobiililaitteella ja avaa se uudelleen. Jos käytät iOS-laitetta, seuraa näitä ohjeita. Jos taas käytät Android-laitetta, napauta Viimeaikaiset-painiketta ja pyyhkäise sitten Nest-sovelluksen kuvaketta, kunnes se katoaa. Ohjeet voivat vaihdella Android-laitteesta riippuen, joten katso ne valmistajan verkkosivustolta tai käyttöoppaasta.
  3. Kokeile lisätä Nest Protect uudelleen.
  4. Jos edellä kuvatut keinot eivät toimi, sinun on ehkä käynnistettävä puhelin tai tabletti uudelleen.
android recents button

Muita ongelmanratkaisuohjeita iPhone 6:lle ja iPhone 6+:lle

Jos Nest Protectin käyttöönotossa on ongelmia ja sinulla on iPhone 6 tai 6+ Verizonin tai T-Mobilen kautta, laita mobiilidata pois päältä iPhonen asetuksista ja yritä uudelleen.

Kun T-Mobilen tai Verizonin mobiilidata on päällä, näet todennäköisimmin P002-virheilmoituksen käyttöönoton aikana. Voit myös nähdä toisen virhenumeron Nest Protect ‐kuvan oikealla puolella.

Huom. iOS-laitteiden käyttäjät, jotka ottavat käyttöön 2. sukupolven Nest Protectia:

Jos näet tämän virheilmoituksen ja Bluetooth on pois käytöstä, ota se käyttöön ja kokeile sitten käyttöönottoa. Ota Bluetooth käyttöön iPhonessa tai iPadissa ja valitse Yritä uudelleen.

Jos näet tämän virheilmoituksen ja Bluetooth on käytössä, kokeile siirtää iPhone tai iPad lähemmäs Nest Protectia ja varmista, että muut Bluetooth- ja langattomat laitteet eivät aiheuta häiriöitä.

Lue lisää langattoman verkon häiriöistä ja niiden korjaamisesta

Nest Protect P002 error

Ongelman korjaaminen:

1. Avaa iOS-laitteen Asetukset And then Mobiilidata ja laita Mobiilidata pois päältä.

2. Sulje Nest-sovellus iPhonella ja avaa se uudelleen. Seuraa tarvittaessa näitä ohjeita.

3. Paina Nest Protectin Nest-painiketta kolme kertaa tai kunnes laitteesta kuuluu "Peruttu". Nest Protectin valo sammuu.

Näillä ohjeilla Nest Protectin ja Nest-sovelluksen voi nollata käyttöönottoa varten. Kokeile sitten Nest Protectin käyttöönottoa uudelleen. Kun kaikki Nest Protectit on lisätty Nest-sovellukseen, voit laittaa mobiilidatan taas päälle.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, tutustu toiseen artikkeliin, jossa kerrotaan Nest Protectin käyttöönotossa tapahtuneiden virheiden ratkaisemisesta.

Ohjeita ongelmiin Nest Protectin lisäämisessä Nest-sovellukseen tai Wi-Fi-verkkoon

Ongelmanratkaisun lisäohjeet

Jos ongelmat eivät ratkea edellä kuvatuilla ohjeilla, voit kokeilla seuraavia lisäohjeita.

1. Tarkista että Wi-Fi-reititin on yhteensopiva

Tarkista ensin, että reititin on yhteensopiva Nest Protectin kanssa. Muutamissa tukiasemissa ilmenee tunnettuja ongelmia.

Nest Protectin kanssa yhteensopimattomat Wi-Fi-reitittimet ja tukiasemat

2. Tarkista reitittimen IPv6:n tai Multicastin asetukset ja dokumentaatio

Jos Nest Protect tukee reititintä, tarkista reitittimen määrityksistä, että IPv6 (tai Multicast) on käytössä kaikissa verkkoosi yhdistetyissä laitteissa.

Jos IPv6 on otettu käyttöön kaikissa laitteissa, tarkista reitittimen dokumentaatiosta, tukeeko se IPv6:ta sisäisissä verkoissa, mikä on pakollista Nest Protectille. Uusimmat reitittimet tukevat IPv6:n käyttöä ulkoisten internetyhteyksien kanssa, mutta kaikki reitittimet eivät välttämättä tue IPv6:ta kotiverkon laitteiden välillä.

Jos protokollaa ei tueta, kokeile ratkeaako Nest Protectin yhteysongelma käyttämällä toista reititintä, joka tukee täysin IPv6:ta.

3. Tarkista Wi-Fi-reitittimen laiteohjelmistoversio

Tarkista reitittimen laiteohjelmistoversio ja vertaa sitä uusimpaan laiteohjelmistoon, joka mainitaan valmistajan sivustolla.

Jos ohjelmisto ei ole ajan tasalla, lataa uusin versio ja seuraa asennusohjeita. Reitittimessä voi myös olla automaattinen päivitysominaisuus. Katso reitittimen dokumentaatiosta, onko ominaisuus saatavilla.

Jos on, suosittelemme ottamaan sen käyttöön, jotta sinulla on aina uusin laiteohjelmisto.

4. Poista avoimen lähdekoodin laiteohjelmisto ja vaihda se toiseen

Voit asentaa avoimen lähdekoodin tai kolmannen osapuolen laiteohjelmiston (esim. DD-WRT, OpenWRT tai Tomato) tiettyihin reitittimiin lisäominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Nest Protect ei kuitenkaan tue avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoa. Vaikka jotkin versiot voivat toimia, yhteensopivuus voi vaihdella versioiden välillä.

Jos käytät kolmannen osapuolen laiteohjelmistoa, suosittelemme poistamaan sen ja päivittämään uusimpaan, laitevalmistajan tarjoamaan ohjelmistoon. Poista laiteohjelmisto seuraamalla sille tarkoitettuja ohjeita. Katso tukiaseman käyttöoppaasta ohjeet alkuperäisen laiteohjelmiston asentamiseen ja päivittämiseen.

5. Palauta Nest Protectin tehdasasetukset

Jos mikään muu ei ole auttanut, voit viimeisenä vaihtoehtona nollata Nest Protectin ja aloittaa käyttöönoton alusta. Kun palautat Nest Protectin tehdasasetukset, kaikki tallennetut asetukset ja tiedot, esimerkiksi turvallisuustapahtumien historia, poistetaan.

Näin voit nollata Nest Protectin ja poistaa kaikki omat asetuksesi

P008- tai P018-virhe

P008-virhe voi tapahtua, kun otat ensimmäistä Nest Protectia käyttöön. Jos näin käy, sinun on palautettava Google Nest Protectin oletusasetukset ja aloitettava käyttöönotto alusta.

P018-virhe voi tapahtua, kun lisäät tilillesi muita Nest Protecteja. Kokeile ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Ongelmanratkaisuohjeet

1. Varmista, että valokehä hohtaa sinisenä

Tarkista, että Nest-sovellukseen lisätyn Nest Protectin valokehä hohtaa sinisenä. Laiteparin muodostuksen aikana sininen valo kertoo, että Nest Protect on aktiivinen ja valmiina.

Jos valo ei pala sinisenä, sinua pyydetään aktivoimaan Protect Nest-sovelluksessa.

Huom. Älä paina Protectin Nest-painiketta, ennen kuin Nest-sovellus pyytää sinua tekemään niin.

2. Siirrä Nest Protectit lähemmäs toisiaan

Joskus Nest Protectit eivät voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon tai toisiinsa, koska langattomassa verkossa on liikaa häiriöitä.

Varmista, että Nest Protectit ovat lähellä toisiaan koko käyttöönoton ajan. Sijoita ne mieluiten vain muutaman metrin päähän toisistaan.

Jos olet jo asentanut kattoon tai seinään uuden Nest Protectin, irrota se. Aseta se sitten Nest-sovellukseen lisätyn Nest Protectin viereen.

3. Siirrä Nest Protectit lähemmäs Wi-Fi-reititintä

Yleisiä häiriötekijöitä ovat läheiset Wi-Fi-verkot tai muut 2,4 GHz:n taajuutta käyttävät laitteet, esim. langattomat puhelimet, mikroaaltouunit, Bluetooth-laitteet, itkuhälyttimet ja langattomat videolaitteet.

Kokeile siirtää Nest Protectit lähemmäs Wi-Fi-reititintä. Näin voit varmistaa, että ne ovat toistensa kantaman sisällä. Voit myös kokeilla laittaa joitain laitteita pois päältä häiriöiden vähentämiseksi.

Lue lisää langattoman verkon häiriöistä ja niiden korjaamisesta

4. Jos olet yrittänyt muodostaa laiteparin Nest Protectin kanssa useita kertoja

Aloita Nest Protectin ja Nest-sovelluksen käyttöönotto alusta alla olevien ohjeiden avulla.

1. Paina Nest Protectin Nest-painiketta kolme kertaa tai kunnes laitteesta kuuluu "Peruttu". Nest Protectin valo sammuu.
  2. Sulje Nest-sovellus mobiililaitteella ja avaa se uudelleen. Jos käytät iOS-laitetta, seuraa näitä ohjeita. Jos taas käytät Android-laitetta, napauta Viimeaikaiset-painiketta ja pyyhkäise sitten Nest-sovelluksen kuvaketta, kunnes se katoaa. Ohjeet voivat vaihdella Android-laitteesta riippuen, joten katso ne valmistajan verkkosivustolta tai käyttöoppaasta.
  3. Kokeile lisätä Nest Protect uudelleen.
  4. Jos edellä kuvatut keinot eivät toimi, sinun on ehkä käynnistettävä puhelin tai tabletti uudelleen.

android recents button

Ongelmanratkaisun lisäohjeet

Jos ongelmat eivät ratkea edellä kuvatuilla ohjeilla, voit kokeilla seuraavia lisäohjeita.

1. Tarkista että Wi-Fi-reititin on yhteensopiva

Tarkista ensin, että reititin on yhteensopiva Nest Protectin kanssa. Muutamissa tukiasemissa ilmenee tunnettuja ongelmia.

Nest Protectin kanssa yhteensopimattomat Wi-Fi-reitittimet ja tukiasemat

2. Tarkista Wi-Fi-reitittimen laiteohjelmistoversio

Tarkista reitittimen laiteohjelmistoversio ja vertaa sitä uusimpaan laiteohjelmistoon, joka mainitaan valmistajan sivustolla.

Jos ohjelmisto ei ole ajan tasalla, lataa uusin versio ja seuraa asennusohjeita. Reitittimessä voi myös olla automaattinen päivitysominaisuus. Katso reitittimen dokumentaatiosta, onko ominaisuus saatavilla.

Jos on, suosittelemme ottamaan sen käyttöön, jotta sinulla on aina uusin laiteohjelmisto.

3. Poista avoimen lähdekoodin laiteohjelmisto ja vaihda se toiseen

Voit asentaa avoimen lähdekoodin tai kolmannen osapuolen laiteohjelmiston (esim. DD-WRT, OpenWRT tai Tomato) tiettyihin reitittimiin lisäominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Nest Protect ei kuitenkaan tue avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoa. Vaikka jotkin versiot voivat toimia, yhteensopivuus voi vaihdella versioiden välillä.

Jos käytät kolmannen osapuolen laiteohjelmistoa, suosittelemme poistamaan sen ja päivittämään uusimpaan, laitevalmistajan tarjoamaan ohjelmistoon. Poista laiteohjelmisto seuraamalla sille tarkoitettuja ohjeita. Katso tukiaseman käyttöoppaasta ohjeet alkuperäisen laiteohjelmiston asentamiseen ja päivittämiseen.

4. Palauta Nest Protectin tehdasasetukset

Jos mikään muu ei ole auttanut, voit viimeisenä vaihtoehtona nollata Nest Protectin ja aloittaa käyttöönoton alusta. Kun palautat Nest Protectin tehdasasetukset, kaikki tallennetut asetukset ja tiedot, esimerkiksi turvallisuustapahtumien historia, poistetaan.

Näin voit nollata Nest Protectin ja poistaa kaikki omat asetuksesi

P009-virhe

P009-virhe voi tapahtua viimeisen vaiheen aikana, kun lisäät Nest Protectia Nest-sovellukseen.

Ongelmanratkaisuohjeet

1. Tarkista Nest-palvelun tila

Tarkista ensin Nest-palvelun tilasta, onko palvelussa katkoja. Jos on, odota palvelun palautumista normaaliksi, ennen kuin lisäät Nest Protectin Nest-sovellukseen.

2. Nollaa Protect ja käynnistä Nest-sovellus uudelleen

Jos palvelussa ei ole katkoja, aloita Nest Protectin ja Nest-sovelluksen käyttö alusta näiden ohjeiden avulla.

1. Paina Nest Protectin Nest-painiketta kolme kertaa tai kunnes laitteesta kuuluu "Peruttu". Nest Protectin valo sammuu.
  2. Sulje Nest-sovellus mobiililaitteella ja avaa se uudelleen. Jos käytät iOS-laitetta, seuraa näitä ohjeita. Jos taas käytät Android-laitetta, napauta Viimeaikaiset-painiketta ja pyyhkäise sitten Nest-sovelluksen kuvaketta, kunnes se katoaa. Ohjeet voivat vaihdella Android-laitteesta riippuen, joten katso ne valmistajan verkkosivustolta tai käyttöoppaasta.
  3. Kokeile lisätä Nest Protect uudelleen.
  4. Jos edellä kuvatut keinot eivät toimi, sinun on ehkä käynnistettävä puhelin tai tabletti uudelleen.

Ongelmanratkaisun lisäohjeet

Jos ongelmat eivät ratkea edellä kuvatuilla ohjeilla, voit kokeilla seuraavia lisäohjeita.

1. Tarkista että Wi-Fi-reititin on yhteensopiva

Tarkista ensin, että reititin on yhteensopiva Nest Protectin kanssa. Muutamissa tukiasemissa ilmenee tunnettuja ongelmia.

Nest Protectin kanssa yhteensopimattomat Wi-Fi-reitittimet ja tukiasemat

2. Tarkista reitittimen palomuurin ja portin asetukset

Huom. Ennen kuin muutat Wi-Fi-reitittimen asetuksia, tallenna ja eksportoi nykyiset määritykset tai kirjoita asetukset muistiin siltä varalta, että sinun on palautettava alkuperäiset asetukset. Tarkista reitittimen dokumentaatiosta ohjeet asetusten eksportointiin.

Tietyt palomuuriasetukset voivat estää yhteyden muodostamisen Nest-sovelluksen palvelimiin. Joissakin reitittimissä on palomuurien suojausasetuksina matala, keskitaso ja korkea.

Jos asetuksena on korkea tai keskitaso, yhteyden muodostus voi olla estetty. Reitittimen suojausasetuksena voi hyvin olla matala Nest Protectin käyttöönoton ajan.

Jos palautat aiemman asetuksen käyttöön laiteparin muodostuksen jälkeen, Nest Protectit voivat näkyä Nest-sovelluksessa OFFLINE-tilassa. Katso Wi-Fi-reitittimen käyttöoppaasta, mitä tapahtuu, kun reitittimen palomuuriasetukseksi jätetään matala.

Nest-tuotteille suositellut Wi-Fi-reitittimen ja ‑tukiaseman asetukset

Kun olet muuttanut reitittimen asetuksia, muista tallentaa uudet asetukset. Lisäksi sinun kannattaa käynnistää reititin uudelleen, jos se ei sammu ja käynnisty uudelleen automaattisesti. Katso reitittimen käyttöohjeista tai tukisivustolta tarkat ohjeet sen asetusten muuttamiseen.

3. Tarkista Wi-Fi-reitittimen laiteohjelmistoversio

Tarkista reitittimen laiteohjelmistoversio ja vertaa sitä uusimpaan laiteohjelmistoon, joka mainitaan valmistajan sivustolla.

Jos ohjelmisto ei ole ajan tasalla, lataa uusin versio ja seuraa asennusohjeita. Reitittimessä voi myös olla automaattinen päivitysominaisuus. Katso reitittimen dokumentaatiosta, onko ominaisuus saatavilla.

Jos on, suosittelemme ottamaan sen käyttöön, jotta sinulla on aina uusin laiteohjelmisto.

4. Poista avoimen lähdekoodin laiteohjelmisto ja vaihda se toiseen

Voit asentaa avoimen lähdekoodin tai kolmannen osapuolen laiteohjelmiston (esim. DD-WRT, OpenWRT tai Tomato) tiettyihin reitittimiin lisäominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Nest Protect ei kuitenkaan tue avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoa. Vaikka jotkin versiot voivat toimia, yhteensopivuus voi vaihdella versioiden välillä.

Jos käytät kolmannen osapuolen laiteohjelmistoa, suosittelemme poistamaan sen ja päivittämään uusimpaan, laitevalmistajan tarjoamaan ohjelmistoon. Poista laiteohjelmisto seuraamalla sille tarkoitettuja ohjeita. Katso tukiaseman käyttöoppaasta ohjeet alkuperäisen laiteohjelmiston asentamiseen ja päivittämiseen.

5. Palauta Nest Protectin tehdasasetukset

Jos mikään muu ei ole auttanut, voit viimeisenä vaihtoehtona nollata Nest Protectin ja aloittaa käyttöönoton alusta. Kun palautat Nest Protectin tehdasasetukset, kaikki tallennetut asetukset ja tiedot, esimerkiksi turvallisuustapahtumien historia, poistetaan.

Näin voit nollata Nest Protectin ja poistaa kaikki omat asetuksesi

P013-virhe
P013-virhe voi tapahtua, kun tilille lisäämäsi Nest Protect ja Nest Protect, jota yrität lisätä, eivät ole valmiina. Virhe voi tapahtua myös silloin, kun mobiililaite ei ole yhteydessä Nest Protectin väliaikaiseen verkkoon.

Ongelmanratkaisuohjeet

Kun pääset näytölle, jossa lukee "Paina tilille lisätyn Nest Protectin painiketta":

1. Varmista, että lisäämäsi Protectin valokehä hohtaa sinisenä

Nest-sovellukseen lisätyn Nest Protectin valokehän täytyy hohtaa sinisenä. Laiteparin muodostuksen aikana sininen valo kertoo, että Nest Protect on aktiivinen ja valmiina.

Jos valo ei pala sinisenä, sinua pyydetään aktivoimaan Protect Nest-sovelluksessa.

Huom. Älä paina Protectin Nest-painiketta, ennen kuin Nest-sovellus pyytää sinua tekemään niin.

2. Yhdistä väliaikaiseen verkkoon

Kokeile yhdistää puhelin tai tabletti Nest Protectin väliaikaiseen verkkoon.

Android-laitteiden pitäisi muodostaa automaattisesti yhteys väliaikaiseen verkkoon.

Jos yhdistäminen ei onnistu, laite saattaa vaihtaa automaattisesti mobiilidataan tai jättää huomiotta Nest Protectin väliaikaisen verkon. Sinun on laitettava ominaisuus pois päältä. Tarkista Android-laitteen Wi-Fi-asetukset seuraamalla näitä tarkkoja ohjeita. Sinun on ehkä käynnistettävä puhelin tai tabletti uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

iOS-laitteiden pitäisi muodostaa automaattisesti yhteys 2. sukupolven Nest Protectiin, mutta ne on yhdistettävä manuaalisesti 1. sukupolven Nest Protectiin. Nest-sovellus kehottaa sinua seuraamaan näitä vaihtoehtoisia ohjeita:

1. Avaa puhelimen tai tabletin Wi-Fi-asetukset.
  2. Muodosta yhteys Nest Protectin väliaikaiseen Wi-Fi-verkkoon. Sen alussa lukee "NEST", ja sen perässä on neljä numeroa tai kirjainta. Numerot vastaavat tekstiä, joka löytyy lisäämäsi Nest Protectin takaosasta, salasanakohdan yläpuolelta.
Nest Protect scan code

Huom. Jos iOS-laitteen yhdistäminen 2. sukupolven Nest Protectiin Bluetooth-yhteydellä epäonnistuu, laite on ehkä yhdistettävä manuaalisesti Wi-Fi-yhteydellä. Nest-sovellus kehottaa sinua noudattamaan samoja ohjeita kuin edellä.

1. Kun laite on yhdistetty Nest Protectin väliaikaiseen verkkoon, palaa Nest-sovellukseen ja paina Jatka.
  2. Jos laiteparin muodostus ei vieläkään onnistu, aloita Nest Protectin ja Nest-sovelluksen käyttöönotto alusta alla olevien ohjeiden avulla:

1. Paina Nest-painiketta kolme kertaa tai kunnes laitteesta kuuluu "Peruttu". Nest Protectin valo sammuu.

2. Sulje Nest-sovellus mobiililaitteella ja avaa se uudelleen.

• Jos käytät iOS-laitetta, seuraa näitä ohjeita.
  • Jos taas käytät Android-laitetta, napauta Viimeaikaiset-painiketta ja pyyhkäise sitten Nest-sovelluksen kuvaketta, kunnes se katoaa. Ohjeet voivat vaihdella Android-laitteesta riippuen, joten katso ne valmistajan verkkosivustolta tai käyttöoppaasta.

3. Kokeile lisätä Nest Protect uudelleen.

4. Jos edellä kuvatut keinot eivät toimi, sinun on ehkä käynnistettävä puhelin tai tabletti uudelleen. Kun laite on käynnistynyt uudelleen, kokeile lisätä Nest Protect Nest-sovellukseen.

Muita ongelmanratkaisuohjeita iPhone 6:lle ja iPhone 6+:lle

Jos Nest Protectin käyttöönotossa on ongelmia ja sinulla on iPhone 6 tai 6+ Verizonin tai T-Mobilen kautta, laita mobiilidata pois päältä iPhonen asetuksista ja yritä uudelleen.

Kun T-Mobilen tai Verizonin mobiilidata on päällä, näet todennäköisimmin P013-virheilmoituksen käyttöönoton aikana. Voit myös nähdä toisen virhenumeron Nest Protect ‐kuvan oikealla puolella.

Huom. iOS-laitteiden käyttäjät, jotka ottavat käyttöön 2. sukupolven Nest Protectia:

Jos näet tämän virheilmoituksen ja Bluetooth on pois käytöstä, ota se käyttöön ja kokeile sitten käyttöönottoa. Ota Bluetooth käyttöön iPhonessa tai iPadissa ja valitse Yritä uudelleen.

Jos näet tämän virheilmoituksen ja Bluetooth on käytössä, kokeile siirtää iPhone tai iPad lähemmäs Nest Protectia ja varmista, että muut Bluetooth- ja langattomat laitteet eivät aiheuta häiriöitä.

Lue lisää langattoman verkon häiriöistä ja niiden korjaamisesta

Nest Protect P002 error

Ongelman korjaaminen:

1. Avaa iOS-laitteen Asetukset And then Mobiilidata ja laita Mobiilidata pois päältä.

2. Sulje Nest-sovellus iPhonella ja avaa se uudelleen. Seuraa tarvittaessa näitä ohjeita.

3. Paina Nest Protectin Nest-painiketta kolme kertaa tai kunnes laitteesta kuuluu "Peruttu". Nest Protectin valo sammuu.

Näillä ohjeilla Nest Protectin ja Nest-sovelluksen voi nollata käyttöönottoa varten. Kokeile sitten Nest Protectin käyttöönottoa uudelleen. Kun kaikki Nest Protectit on lisätty Nest-sovellukseen, voit laittaa mobiilidatan taas päälle.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, tutustu toiseen artikkeliin, jossa kerrotaan Nest Protectin käyttöönotossa tapahtuneiden virheiden ratkaisemisesta.

Ohjeita ongelmiin Nest Protectin lisäämisessä Nest-sovellukseen tai Wi-Fi-verkkoon

Ongelmanratkaisun lisäohjeet

1. Tarkista että Wi-Fi-reititin on yhteensopiva

Tarkista ensin, että reititin on yhteensopiva Nest Protectin kanssa. Muutamissa tukiasemissa ilmenee tunnettuja ongelmia.

Nest Protectin kanssa yhteensopimattomat Wi-Fi-reitittimet ja tukiasemat

2. Tarkista reitittimen IPv6:n tai Multicastin asetukset ja dokumentaatio

Jos Nest Protect tukee reititintä, tarkista reitittimen määrityksistä, että IPv6 (tai Multicast) on käytössä kaikissa verkkoosi yhdistetyissä laitteissa.

Jos IPv6 on otettu käyttöön kaikissa laitteissa, tarkista reitittimen dokumentaatiosta, tukeeko se IPv6:ta sisäisissä verkoissa, mikä on pakollista Nest Protectille. Uusimmat reitittimet tukevat IPv6:n käyttöä ulkoisten internetyhteyksien kanssa, mutta kaikki reitittimet eivät välttämättä tue IPv6:ta kotiverkon laitteiden välillä.

Jos protokollaa ei tueta, kokeile ratkeaako Nest Protectin yhteysongelma käyttämällä toista reititintä, joka tukee täysin IPv6:ta.

3. Tarkista Wi-Fi-reitittimen laiteohjelmistoversio

Tarkista reitittimen laiteohjelmistoversio ja vertaa sitä uusimpaan laiteohjelmistoon, joka mainitaan valmistajan sivustolla.

Jos ohjelmisto ei ole ajan tasalla, lataa uusin versio ja seuraa asennusohjeita. Reitittimessä voi myös olla automaattinen päivitysominaisuus. Katso reitittimen dokumentaatiosta, onko ominaisuus saatavilla.

Jos on, suosittelemme ottamaan sen käyttöön, jotta sinulla on aina uusin laiteohjelmisto.

4. Poista avoimen lähdekoodin laiteohjelmisto ja vaihda se toiseen

Voit asentaa avoimen lähdekoodin tai kolmannen osapuolen laiteohjelmiston (esim. DD-WRT, OpenWRT tai Tomato) tiettyihin reitittimiin lisäominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Nest Protect ei kuitenkaan tue avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoa. Vaikka jotkin versiot voivat toimia, yhteensopivuus voi vaihdella versioiden välillä.

Jos käytät kolmannen osapuolen laiteohjelmistoa, suosittelemme poistamaan sen ja päivittämään uusimpaan, laitevalmistajan tarjoamaan ohjelmistoon. Poista laiteohjelmisto seuraamalla sille tarkoitettuja ohjeita. Katso tukiaseman käyttöoppaasta ohjeet alkuperäisen laiteohjelmiston asentamiseen ja päivittämiseen.

5. Palauta Nest Protectin tehdasasetukset

Jos mikään muu ei ole auttanut, voit viimeisenä vaihtoehtona nollata Nest Protectin ja aloittaa käyttöönoton alusta. Kun palautat Nest Protectin tehdasasetukset, kaikki tallennetut asetukset ja tiedot, esimerkiksi turvallisuustapahtumien historia, poistetaan.

Näin voit nollata Nest Protectin ja poistaa kaikki omat asetuksesi