Spela ett spel med Google-assistenten

Du kan säga till Google-assistenten att du vill spela spel på alla enheter som har stöd för assistenten.

Viktigt! Mikrofonen kan vara på under vissa moment i spelet för att fånga upp särskilda ord och fraser. Assistent-enheten meddelar att mikrofonen är på under spelmomentet. Du kan när som helst stänga av eller pausa mikrofonen. Så här stänger du av eller pausar mikrofonen:

• Avbryt
  • Stoppa
  • Stäng av
  • Avsluta
  • Pausa

Du kan kontrollera om assistenten lyssnar genom att titta efter lyssningsbubblan uppe till vänster på skärmen. Bubblan blir större när mikrofonen är på.

En aktiv lyssningsbubbla visas

Starta ett spel

Du kan spela på alla enheter som har stöd för assistenten. Starta ett spel genom att säga

• ”Ok Google, spela ett spel.”
  • ”Ok Google, jag vill prata med Har du tur.”

Avsluta ett spel

Avsluta spelet genom att säga

• ”Ok Google, avbryt”, ”Ok Google, avsluta” eller ”Ok Google, stäng av”.
  • Svep åt höger på Assistent-enheten.