Samtalehandlinger udfases

Brugerne interagerer med en række populære Assistent-funktioner, f.eks. til at bruge medier, arbejde mere effektivt og få svar. De bruger også tredjepartstjenester via Android-apps. Du kan bede Google om at gøre følgende ved hjælp af en Android-app eller en samtalehandling, som er lavet af en udvikler, der tillader unikke stemmebaserede interaktioner:

• Starte træning
  • Bestille mad
  • Høre en historie

Fra og med juni 2023 vil samtalehandlinger ikke længere være tilgængelige. Du kan få flere oplysninger på vores meddelelsesside.

Handlinger, som du kunne udføre med sætninger som f.eks. "Tal med…" i forbindelse med spil, historier og undervisning, vil ikke længere være tilgængelige. Du vil muligvis bemærke denne ændring på mange af de enheder, hvor du bruger Assistent, f.eks. højttalere, smartskærme og mobiltelefoner.

Mange populære Assistent-funktioner påvirkes ikke af denne ændring, f.eks.:

• Besvarelse af spørgsmål
  • Afspilning musik og videoer
  • Opkald
  • Timere
  • Styring af smartenheder i hjemmet
  • Åbning og administration af Android-apps

Fra og med midten af maj 2023 vil Assistent give dig besked, hvis du forsøger at bruge en samtalehandling, der ikke længere er tilgængelig.