To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Älypistokkeen tai -katkaisimen äänikomentojen yksilöinti laitetyypin mukaan

Google Home ‑sovelluksessa voit lisätä laitetyypin, jota käytät älypistokkeen tai ‑katkaisimen kanssa. Tämän ansiosta voit osoittaa äänikomennot laitteelle pistokkeen tai katkaisimen sijaan.

Jos esimerkiksi kytket älypistokkeeseen lampun, voit valita laitetyypin asetukseksi "Valo". Kun pyydät Google Nest- tai Google Home ‐kaiutinta tai ‐näyttöä sytyttämään valot, se sytyttää sekä lampun että linkitetyt älyvalot.

Laitetyypin valitseminen

1. Ota älypistoke tai ‐katkaisin käyttöön Google Home ‐sovelluksessa, jos et ole vielä tehnyt niin.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset ja sitten Laitetyyppi.
  5. Valitse haluamasi laite ja sitten Seuraava.
  6. Lisää laitteen nimi ja sitten Tallenna.

Äänikomentojen käyttö

Äänikomennot kytkevät katkaisimen tai pistokkeen päälle tai pois päältä. Varmista, että laite menee päälle tai pois päältä samaan aikaan, pitämällä siinä virta päällä.

Haluamasi toiminto Sano "Ok Google" ja sitten…
Laitteen käynnistäminen

"Turn on <laitteen nimi>."

Muista käyttää samaa nimeä kuin Google Home ‑sovelluksessa.

"Turn on the lights."

Tämä sytyttää kaikki huoneen yhdistetyt valot, mukaan lukien Home-sovelluksessa erikseen lisätyt älyvalot.

Laitteen sammuttaminen "Turn off <laitteen nimi>."