Tilpas stemmekommandoer til smartstik eller smartkontakter baseret på enhedstype

I Google Home-appen kan du angive, hvilken type enhed du vil bruge sammen med dit smartstik eller din stikkontakt. Det hjælper dig med at bruge stemmekommandoer til selve enheden i stedet for stikket eller kontakten.

Hvis du f.eks. tilslutter en lampe med dit smartstik, kan du vælge "Lys" i indstillingen Enhedstype. Når du beder Google Home om at tænde lyset, tændes din lampe sammen med dine tilknyttede smartpærer.

Konfigurer din enhedstype

1. Konfigurer dit smartstik eller din smartkontakt i Google Home-appen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Google Home-appen og så tryk på dit stik eller din kontakt.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og så Enhedstype
  4. Vælg den ønskede enhedstype på listen og så Næste.
  5. Giv din enhed et navn og så Gem.

Brug stemmekommandoer

Dine stemmekommandoer slår din kontakt eller dit stik til eller fra. Sørg for, at enheden er tændt fysisk for at sikre, at din enhed tænder eller slukker samtidigt.

Sådan kan du… Sig "Ok Google" eller "Hey Google" efterfulgt af…
Tænde din enhed

"Tænd <navnet på enheden>."

Husk at bruge det navn, du har angivet i Google Home-appen.

"Tænd lyset."

Denne kommando tænder alle tilsluttede lamper i et rum, herunder smartpærer, der er tilføjet separat i Home-appen.

Slukke din enhed "Sluk <navnet på enheden>."