Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilpas stemmekommandoer til smartstik eller smartkontakter baseret på enhedstype

I Google Home-appen kan du angive, hvilken type enhed du vil bruge sammen med dit smartstik eller din stikkontakt. På den måde kan du bruge stemmekommandoer til selve enheden i stedet for stikket eller kontakten.

Hvis du f.eks. tilslutter en lampe med dit smartstik, kan du vælge "Lys" i indstillingen Enhedstype. Når du beder din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm om at tænde lyset, tændes din lampe sammen med dine tilknyttede smartlamper.

Konfigurer din enhedstype

1. Konfigurer dit smartstik eller din smartkontakt i Google Home-appen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og så Enhedstype.
  5. Vælg den ønskede enhedstype på listen og så Næste.
  6. Giv din enhed et navn og så Gem.

Brug stemmekommandoer

Dine stemmekommandoer slår din kontakt eller dit stik til eller fra. Sørg for, at enheden er tændt fysisk for at sikre, at din enhed tænder eller slukker samtidigt.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Tænd din enhed

"Tænd <enhedsnavn>."

Husk at bruge det navn, du har angivet i Google Home-appen.

"Tænd lyset."

Denne kommando tænder alle tilsluttede lamper i et rum, herunder smartpærer, der er tilføjet separat i Home-appen.

Sluk din enhed "Sluk <enhedsnavn>."