To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meer informatie over de feed in de Home-app

Gebruik de feed in de Google Home-app om te checken of er belangrijke gebeurtenissen in je huis zijn en voor suggesties om je huis en geschikte apparaten nuttiger te maken.

De feed bevat informatie zoals:

• Activiteit die is waargenomen door je Google Nest-producten, zoals Nest-cameragebeurtenissen
  • Netwerkproblemen die zijn gedetecteerd door Nest Wifi
  • Herinneringen over aanvullende functies en services voor je Google Home- en Nest-producten

Opmerking: Als je op de hoogte wilt worden gehouden van belangrijke gebeurtenissen in je huis, zelfs als je vergeet de feed te checken, zet je meldingen van de Google Home-app aan.

De feed checken

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Tik onderaan op de feed .
  3. Bekijk de lijst met gebeurtenissen en suggesties.
    • Tik op een gebeurtenis of suggestie voor meer informatie.
    • Als je actie wilt ondernemen voor een gebeurtenis of suggestie, tik je op die gebeurtenis of suggestie. Als er meerdere acties beschikbaar zijn, tik je op de actie die je wilt uitvoeren.
    • Als je een gebeurtenis of suggestie wilt verwijderen, tik je op Kaartopties openen en dan Sluiten.
      • Opmerking: Gesloten gebeurtenissen staan nog wel in de Huisgeschiedenis.

Je feed aanpassen

Pas de Activiteit van de Home-app aan zodat alleen de gewenste gebeurtenissen worden getoond.

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Activiteit .
  3. Tik bovenaan op Filter.
  4. Selecteer de gewenste gebeurtenissen en apparaten en dan tik op Resultaten tonen.

Huisgeschiedenis

In de Huisgeschiedenis vind je de gebeurtenissen in je huis, zoals huishoudroutines die zijn gestart of Nest-cameragebeurtenissen.

De Huisgeschiedenis checken

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Tik op de feed en dan Geschiedenis. Je krijgt een lijst met gebeurtenissen in je huis. De lijst begint met de meest recente gebeurtenis.
  3. Swipe omhoog of omlaag om door je geschiedenis te scrollen.

Gebeurtenissen filteren

Als je wilt checken op specifieke gebeurtenissen, kun je onder andere filteren op ruimte, datum, mensen of geluiden die zijn gedetecteerd.

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Tik op de feed en dan Geschiedenis.
  3. Tik rechtsboven op Filters .
  4. Tik op de gewenste filters en dan tik onderaan op Resultaten tonen.
    • Opmerking: De gefilterde geschiedenis omvat alleen dagen met de geselecteerde typen gebeurtenissen.
  5. Als je een specifiek filter wilt verwijderen, scroll je omhoog en dan tik bovenaan op Sluiten naast het filter.
  6. Als je alle filters wilt verwijderen en wilt teruggaan naar de hele geschiedenis, tik je op Filters en dan Alles wissen en dan Resultaten tonen.

Geschiedenis verwijderen

Camerageschiedenis

Voordat je de videogeschiedenis van je camera verwijdert, moet je het volgende weten:

• Als je de camerageschiedenis verwijdert, wordt de hele videogeschiedenis in de app verwijderd. Afzonderlijke clips die je hebt opgeslagen, worden niet verwijderd,
  • Je kunt de hele geschiedenis van specifieke camera's verwijderen, maar je kunt geen afzonderlijke of specifieke typen cameragebeurtenissen verwijderen.
  • Je kunt de camerageschiedenis ook in de Nest-app verwijderen. Als je camera in beide apps staat, wordt de camerageschiedenis ook in de andere app gewist.

De videogeschiedenis van je camera verwijderen

Belangrijk: Sla videoclips op en download ze voordat je de videogeschiedenis van de camera wist.

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Selecteer de gewenste camera.
  3. Tik op Videogeschiedenis verwijderen en dan Verwijderen.

Andere gebeurtenissen

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Tik op de feed en dan Geschiedenis.
  3. Tik op de gebeurtenis en dan Kaartopties openen en dan Verwijderen en dan Verwijderen.