To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tietoja Home-sovelluksen fiidistä

Google Home ‐sovelluksen fiidin avulla voit tarkistaa kodin tärkeät tapahtumat ja tehdä kodista ja yhteensopivista laitteista hyödyllisempiä.

Fiidi näyttää esimerkiksi nämä:

• Google Nest ‐tuotteiden havaitsema toiminta, esim. Nest-kameratapahtumat
  • Nest Wifin havaitsemat verkko-ongelmat
  • Muistutuksia Google Home- ja Nest-tuotteiden lisäominaisuuksista ja ‐palveluista

Huom. Jos laitat Google Home ‐sovelluksen ilmoitukset päälle, saat ilmoitukset kodin tärkeistä tapahtumista, vaikka et tarkistaisi fiidiä.

Fiidin tarkistaminen

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse alareunasta Fiidi .
  3. Tarkista tapahtumat ja ehdotukset.
    • Näet lisätietoja napauttamalla tapahtumaa tai ehdotusta.
    • Voit reagoida tapahtumaan tai ehdotukseen napauttamalla sitä. Jos valittavissa on useita toimintoja, valitse niistä haluamasi.
    • Jos haluat poistaa tapahtuman tai ehdotuksen, valitse Avaa korttiasetukset ja sitten Hylkää.
      • Huom. Ohitetut tapahtumat näkyvät edelleen kodin historiassa.

Fiidin muokkaaminen

Home-sovelluksen Tapahtumat voi muokata siten, että niissä näkyvät vain haluamasi tapahtumat.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Tapahtumat .
  3. Valitse yläreunasta Suodata.
  4. Valitse haluamasi tapahtumat ja laitteet ja sitten valitse Näytä tulokset.

Kodin historia

Kodin historiassa näkyvät kotisi tapahtumat, esim. alkaneet kodin ohjelmat tai Nest-kameratapahtumat.

Kodin historian tarkistaminen

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Fiidi ja sitten Historia. Näet listan kodin tapahtumista, alkaen uusimmasta.
  3. Voit selata historiaa pyyhkäisemällä ylös tai alas.

Tapahtumien suodattaminen

Voit etsiä tietyntyyppisiä tapahtumia suodattamalla niitä esimerkiksi huoneen, päivämäärän, ihmisten tai tunnistettujen äänien mukaan.

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Fiidi ja sitten Historia.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Suodattimet .
  4. Napauta haluamiasi suodattimia ja sitten valitse Näytä tulokset.
    • Huom. Suodatettu historia sisältää vain päivät, joista löytyy valittuja tapahtumia.
  5. Jos haluat poistaa tietyn suodattimen, vieritä ylös ja sitten valitse suodattimen vierestä Sulje .
  6. Jos haluat poistaa kaikki suodattimet ja palata koko historiaan, valitse Suodattimet ja sitten Tyhjennä kaikkija sitten Näytä tulokset.

Historian poistaminen

Kameran historia

Nämä asiat on hyvä tietää ennen kameran videohistorian poistamista:

• Kun poistat kameran historian, myös sen koko videohistoria poistetaan sovelluksesta. Yksittäisiä tallentamiasi klippejä ei poisteta.
  • Voit poistaa tiettyjen kameroiden koko historian, mutta et voi poistaa kaikkia yksittäisiä tai tietyntyyppisiä kameratapahtumia.
  • Voit myös poistaa kamerahistorian Nest-sovelluksesta. Jos kamerasi on molemmissa sovelluksissa, yhden sovelluksen kamerahistorian pyyhkiminen poistaa sen myös toisesta.

Kameran videohistorian poistaminen

Tärkeää: Ennen kuin poistat kameran videohistorian, tallenna ja lataa videoklipit, jotka haluat pitää.

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse haluamasi kamera.
  3. Valitse Poista videohistoria ja sitten Poista.

Muut tapahtumat

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Fiidi ja sitten Historia.
  3. Valitse tapahtuma ja sitten Avaa korttiasetukset ja sitten Poista ja sitten Poista.