To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nødopkald med Nest Aware

Hvis du abonnerer på Nest Aware i USA, kan du bruge Google Home-appen Google Home-appen til hurtigt at kontakte alarmcentralen i nærheden af dit hjem, også selvom du befinder langt væk*, f.eks. når du er på ferie.

Tjek, at de højttalere og skærme, der er omfattet af dit Nest Aware-abonnement, befinder sig på hjemmets fysiske adresse, inden du bruger nødopkald. Hvis ikke de gør det, fungerer funktionen muligvis ikke.

Vigtigt! Hvis der opstår en farlig nødsituation i dit hjem (f.eks. brand, kuliltelækage eller en ubuden gæst), skal du straks forlade dit hjem og ringe til alarmcentralen fra et sikkert sted.

Konfigurer nødopkald

Du skal konfigurere nødopkald, første gang du konfigurerer funktionerne til dit Nest Aware-abonnement.

Under konfigurationen skal du muligvis angive din adresse i Home-appen. Der søges efter din adresse i en tredjepartsdatabase med adresser, der er godkendt til at modtage nødtjenester.

Når du bruger nødopkald, anvendes din adresse også til at sikre, at dit opkald viderestilles til den alarmcentral, der er tættest på dit hjem.

Hvis du deaktiverer nødopkald eller ændrer din adresse, skal du foretage konfigurationen igen.

Før du starter konfigurationen, skal du sørge for, at:

• Du befinder dig fysisk i dit hjem
  • Du har et betalingsabonnement på Nest Aware
  • Du har en fungerende internetforbindelse
  • Du har installeret den nyeste version af Home-appen på din telefon eller tablet
  • Du har et Nest-kamera, eller at registrering af lyd er aktiveret på dine højttalere eller skærme (f.eks. Google Home eller Google Nest Hub), da det er nødvendigt for at foretage nødopkald via Home-appen
  • Adgangstilladelser til lokation er aktiveret for Home-appen i indstillingerne for din telefon eller tablet

Konfigurer nødopkald

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Abonnementer og så Nest Aware og så Nødopkald.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen.
  5. Vend tilbage til skærmen med nødopkald i Indstillinger for at tjekke din bekræftelsesstatus. Der går normalt ét minut, før verificeringen er fuldført.

Hvis din adresse ikke er blevet verificeret, kan du gå til denne artikel om fejlfinding for at få yderligere hjælp. Dine nødopkald viderestilles til en national alarmcentral, indtil din adresse er blevet verificeret.

Bemærk! Når du ringer til nødtjenester via Home-appen, vises det nummer, du ringer fra, til alarmcentralen.

Deaktiver nødopkald

Når du deaktiverer nødopkald, deaktiveres funktionen for alle dem, du deler Nest Aware-abonnementet med. Hvis du vil aktivere nødopkald igen, skal du følge vejledningen under "Konfigurer nødopkald" igen.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og så Nest Aware og så Nødopkald.
  3. Tryk på Deaktiver nødopkald nederst på skærmen.

Opdater din adresse

• Du skal have konfigureret en adresse i Home-appen, før nødopkald kan fungere.
  • Når du ændrer din adresse, skal du gentage konfigurationsprocessen.
  • Hvis du fjerner din adresse fra Home-appen, mister du adgangen til visse funktioner, f.eks. nødopkald.
  • Hvis du har brug for at ændre din adresse, skal du foretage konfigurationen af nødopkald igen.
  • Hvis du ændrer din hjemmeadresse til en adresse uden for USA, kan du ikke bruge nødopkald.

Sådan fungerer nødopkald

Når du ringer til en alarmcentral fra din mobiltelefon, viderestilles dit opkald normalt til den alarmcentral, der er tættest på din telefons lokation.

Med nødopkald i Nest Aware viderestilles dit opkald til den alarmcentral, der er tættest på dit hjem, baseret på den hjemmeadresse, du har angivet i Google Home-appen. Dermed kan du hurtigt kontakte dine lokale nødtjenester, uanset hvor du er, også selvom du befinder dig langt væk fra dit hjem.* Hvis du ikke er hjemme, og du bruger nødopkald i Nest Aware, viderestilles dit opkald til en alarmcentral, der kan sende udrykningsberedskab til din hjemmeadresse.

Brug nødopkald

Hvis du har et Nest-kamera, eller hvis du har aktiveret registrering af lyd på dine højttalere eller skærme, kan du nemt ringe til nødtjenester via Google Home-appen på en telefon eller tablet, der kan foretage telefonopkald.

Der er et par steder, hvor du kan foretage nødopkald.

• Hændelser med registrering af lyd
    • Nødhændelser vises i Aktivitet , hvis lyden fra en røgalarm, kuliltealarm eller glas, der knuses, registreres af dine højttalere eller skærme. Nødopkald er kun tilgængelig for nødsituationshændelser i en begrænset periode efter hændelsen. Tryk på Nødsituation nederst på skærmen.
  • Kamerahændelser
    • Nødopkald vises i alle gemte kameraklip, der vises i Aktivitet . Tryk på miniaturebilledet for videoklippet for at skifte til livevisning for det pågældende kamera. Nødopkald vises nederst til højre. Påmindelse: Det er ikke alle kamerahændelser, der er nødsituationer.
  • Livevisning for kamera
    • ​​​​​​​​​​​​​​Vælg det kamera, der dækker det område, som du vil åbne livevideofeedet for. Nederst på skærmen skal du trykke på Mere og så Ring til nødtjenester.

Vigtigt! Inden du ringer til nødtjenester, skal du sikre dig, at hændelsen er en faktisk nødsituation. Tryk på Afspil Play eller Lyt live på hændelsen, eller brug dit Nest-kamera til at finde ud af, hvad der sker i dit hjem.

Sådan bruger du nødopkald:

1. Tryk på kamera- eller hændelsesmenuen Menuog så E911 og så Ring til nødtjenester.
  2. Tryk på Ring op. Det telefonnummer, der vises på skærmen, viderestiller dig til den alarmcentral, der er tættest på dit hjem.
    • Dette 10-cifrede nummer vises på din telefon eller tablet i stedet for alarmnummeret.
    • Home-appen anvender dette nummer til at viderestille dit opkald til den alarmcentral, der er tættest på dit hjem.
    • Dette nummer er ikke et direkte nummer til alarmcentralen.
    • Dette er et midlertidigt nummer. Du bør ikke bruge dette nummer til at foretage flere telefonopkald til alarmcentralen.

*Kun tilgængelig de steder, hvor Google Home-appen understøttes.

Ansvarsfraskrivelse: Denne funktion afhænger af netværksforbindelsen og andre faktorer og er muligvis ikke tilgængelig i alle områder. Trådløse enheder er ikke altid pålidelige, hvis du skal foretage nødopkald. Funktionen til nødopkald viderestiller dig til den alarmcentral, der dækker området for den hjemmeadresse, du angav, da du konfigurerede funktionen.