To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlfinding af registrering af lyd for højttalere og skærme

Find og løs problemer med Nest Awares registrering af lyd for din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, hvis du oplever følgende:

• Din højttaler eller skærm registrerer ikke lyden af en røg- eller kuliltealarm eller glasknusning, når en sådan lyd opstår.
  • Din højttaler eller skærm registrerer ved en fejl en lyd som værende fra røg- eller kuliltealarmen eller af glasknusning.

Hvis din højttaler eller skærm ikke har registreret en lyd

Bemærk! Din højttaler eller skærm kan ikke bruge registrering af lyd, når den afspiller lydindhold. Det vil sige, at hvis din enhed afspiller musik eller fortæller dig om vejret, kan den ikke registrere lyde fra røg- eller kuliltealarmen eller af glasknusning.

1. Tjek, at enheden modtager strøm, og at Wi-Fi er slået til

Din højttaler eller skærm skal være tilsluttet en strømkilde for at fungere. Hvis Wi-Fi-netværket i dit hjem er nede, kan din enhed ikke underrette dig, når den registrerer lyden af en røg- eller kuliltealarm eller glasknusning.

• Sørg for, at der er tændt for strømmen i dit hjem, og at din højttaler eller skærm er tilsluttet en stikkontakt. Hvis der er problemer med strømtilførslen i dit hjem eller til stikkontakten, skal du kontakte dit elselskab for at få hjælp.
  • Sørg for, at din højttaler eller skærm har forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Hvis din enhed er tændt, men stadig siger, at den ikke har forbindelse, skal du finde og rette problemer med Wi-Fi-forbindelsen.

2. Tjek, at mikrofonen er slået til

Mikrofonen på din højttaler eller skærm skal være slået til, før den kan registrere lyden af glasknusning eller røg- eller kuliltealarmer.

Du skal have fysisk adgang til din højttaler eller skærm for at slå mikrofonen til eller fra. Du kan ikke bruge Home-appen til at ændre mikrofonindstillingen. Din enhed giver dig besked, når du har slået din mikrofon til eller fra.

3. Find ud af, hvilken firmwareversion din enhed har

Din højttaler eller skærm kan ikke bruge registrering af lyd, hvis dens Cast-firmwareversion er ældre end:

• 1.44.199633 for Nest Hub Max
  • 1.44.191160 for alle andre højttalere og skærme
  • 1.46.209330 for Google Nest Wifi-punkt

Din højttaler eller skærm bør automatisk opdatere, når den nye firmware bliver tilgængelig.

Du kan se, hvordan du tjekker firmwareversionen for din højttaler eller skærm, ved at gå til siden med firmwareversioner til Google Nest- eller Google Home-højttalere eller -skærme.

4. Fjern rod omkring din enhed

Din højttaler eller skærm kan muligvis ikke registrere lyde lige så nemt, hvis der er en masse rod rundt om enheden. Sørg for, at der ryddet op omkring enheden. Undlad at tildække din højttaler eller skærm, eller at der er en masse ting rundt om den.

5. Placer din højttaler eller skærm i samme rum som alarmen eller vinduet

Din højttaler eller skærm skal placeres i samme rum som din røg- eller kuliltealarm eller din glasrude. Hvis de er i forskellige rum, kan din højttaler eller skærm muligvis ikke registrere lyde fra alarmen eller af glasknusning.

6. Undgå, at døre, der blokerer lyden fra alarmen til enheden, er lukket i

Hvis din enhed og din røg- eller kuliltealarm er i hvert deres rum, bør du sørge for, at dørene og indgangene mellem rummene er åbne. På den måde kan din enheds mikrofon nemmere registrere lyden af alarmen.

Hvis din højttaler eller skærm ved en fejl identificerer en lyd

1. Flyt din enhed væk fra andre ting, der kan lyde som alarmer eller glasknusning.

Ting, der lyder som et vindue, der smadres, eller en røg- eller kuliltealarm, kan registreres af din højttaler eller skærm og medføre falske notifikationer.

• Hvis du taber en tallerken eller et glas i dit hjem, registrerer din højttaler eller skærm muligvis, at lyden er af et vindue, der smadres.
  • Noget, der udsender en høj lyd, der varer i en rum tid (f.eks. et vækkeur eller en timer), i dit hjem, kan fejlfortolkes som en røg- eller kuliltealarm.
  • Høje udendørslyde, f.eks. sikkerhedsalarmer på biler eller bippene fra en bakkende lastbil, kan fejlfortolkes som røg- eller kuliltealarmer.

Sådan løser du problemet:

• Flyt din højttaler eller skærm væk fra kilden til den falske underretning.
  • Hvis lyden kommer udefra, kan du overveje at lukke dine vinduer i det rum, hvor din enhed er.

2. Deaktiver registrering af lyd for en bestemt enhed

Hvis det ikke hjælper at flytte din højttaler eller skærm, kan du deaktivere registrering af lyd i Home-appen.

Bemærk! Du kan bruge Nest-appen til at slå notifikationer om registrering af lyd fra for Nest Hub Max-kameraet.

Deaktiver registrering af lyd i Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Indstillinger og såVælg Abonnementerog så Nest Aware.
  • Hvis du vil deaktivere registrering af lyd for dit hjem, kan du bruge kontakten ud for Registrering af lyd.
  • Hvis du vil deaktivere registrering af lyd for en bestemt enhed, kan du bruge kontakten under "Enheder".