To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styra Tile med en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home

Om du vill ringa till eller hitta en Tile-bricka med hjälp av en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home konfigurerar du Tile i Google Home-appen.

Innan du börjar

1. Konfigurera Google-högtalaren eller -skärmen om du inte redan har gjort det.
  2. Konfigurera Voice Match så att Google-assistenten kan känna igen din röst och bara ge dig information om den eller de Tile-brickor som är länkade till ditt konto och inte sådana som tillhör andra medlemmar i hemmet.
  3. Konfigurera din TIle genom att följa anvisningarna i Tile-appen.

Länka Tile till Google Assistent

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Enheter   Lägg till   Fungerar med Google Home Works with Google Home.
  3. Välj Tile från listan.
  4. Slutför konfigureringen genom att följa anvisningarna i appen.

Styra din Tile

Grundläggande röstkommandon

Om du vill göra följande: Säg ”Hey Google” följt av:
Ring till Tile-brickan på en specifik enhet

”Ring min <Tile-brickans namn>”

”Ring mina nycklar”, ”Ring min väska”, ”Ring mitt pass”

Om du vill byta det namn du använder för att styra Tile-enheten uppdaterar du namnet på enheten i Tile-appen.

Koppla från Tile-enheter i Google Home-appen

Om du inte längre vill styra Tile-enheter med hjälp av assistenten kan du koppla från ditt konto.

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Enheter   Lägg till   Fungerar med Google Home Works with Google Home.
  3. Under Länkade väljer du Tile Ta bort länken till kontot.

Läs mer om vilka åtgärder som är tillgängliga för Google Assistent.

Relaterat innehåll

Styra smarta hemenheter med Google Home
Partner med stöd för Hemstyrning