To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kontrollér Tile-enheter med en Google Nest- eller Home-høyttaler eller -skjerm

Hvis du vil ringe eller finne en Tile-enhet ved hjelp av en Google Nest- eller Google Home-høyttaler eller skjerm, må du først konfigurere Tile-enheten i Google Home-appen.

Før du begynner

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, må du konfigurere Google-høyttaleren eller -skjermen.
  2. Konfigurer Voice Match, slik at Google-assistenten kan gjenkjenne stemmen din og bare gi deg informasjon om Tile-enheten(e) som er knyttet til kontoen din – ikke Tile-enhetene til andre medlemmer av hjemmet.
  3. Konfigurer Tile-enheten ved å følge fremgangsmåten i Tile-appen.

Knytt Tile-enheten til Google-assistenten

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  3. Velg Tile i listen.
  4. Følg veiledningen i appen for å fullføre konfigureringen.

Kontrollér Tile-enheten din

Grunnleggende talekommandoer

Slik gjør du det: Si «Hey Google» og deretter dette:
Ring Tile-enheten på en spesifikk enhet

«Ring <Tile-navnet>»

«Ring nøklene mine», «Ring ryggsekken min», «Ring passet mitt»

Hvis du vil endre navnet for en Tile-enhet, må du oppdatere navnet på den aktuelle enheten i Tile-appen.

Koble Tile-enheter fra Google Home-appen

Hvis du ikke vil kontrollere Tile-enhetene dine med assistenten lenger, kan du koble fra kontoen din.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  3. Under «Tilknyttet» velger du Tile Fjern tilknytningen til kontoen.

Finn ut mer om handlinger som er tilgjengelige i Google-assistenten.

Relatert innhold

Kontrollér smarthjemenheter med Google Home
Støttede partnere for hjemkontroll