To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilen ohjaaminen Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön avulla

Jos haluat paikantaa Tile-laitteen tai toistaa sen äänimerkin Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön avulla, määritä Tile Google Home ‑sovelluksessa.

Ennen kuin aloitat

1. Määritä Google-kaiutin tai ‑näyttö, jos et ole vielä tehnyt niin.
  2. Määritä Voice Match, jotta Google Assistant pystyy tunnistamaan sinut ja antamaan sinulle tietoja tiliisi (eikä kotisi muiden jäsenten tileihin) linkitetyistä Tileista.
  3. Määritä Tile seuraamalla Tile-sovelluksen ohjeita.

Tilen linkittäminen Google Assistantiin

1. Avaa Google Home ‑sovellusGoogle Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Valitse Tile.
  4. Tee määritys loppuun seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Tilen ohjaaminen

Perusäänikomennot

Haluamasi toiminto: Sano "Ok Google" ja sitten…
Tietyn laitteen Tile-äänimerkin soittaminen

"Soita äänimerkki: <Tilen nimi>"

"Soita avainten äänimerkki", "Soita laukun äänimerkki", "Soita passin äänimerkki"

Voit muuttaa Tile-laitteen ohjaamiseen käyttämäsi nimen Tile-sovelluksessa.

Tile-laitteiden ja Google Home ‑sovelluksen linkityksen poistaminen

Jos et enää halua ohjata Tile-laitteita Assistantin avulla, voit poistaa tilisi linkityksen.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Valitse Linkitetty-kohdasta Tile Poista tilin linkitys.

Lue lisää Google Assistantin toiminnoista.

Aiheeseen liittyvää sisältöä

Control smart home devices using Google Home
Tuetut kodin ohjauksen yhteistyökumppanit