To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styr kort ved hjælp af en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Hvis du vil ringe til eller finde en enhed med et kort ved hjælp af en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, skal du konfigurere dit kort i Google Home-appen.

Før du går i gang

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere din Google-højttaler eller -skærm.
  2. Konfigurer Voice Match, så Google-assistenten kan genkende din stemme og dermed kun giver dig oplysninger om de felter, der er knyttet til din konto, og ikke de kort, der tilhører andre medlemmer af dit hjem.
  3. Konfigurer dit kort ved at følge vejledningen i appen Kort.

Knyt dit kort til Google Assistent

1. Åbn Google Home-appenGoogle Home-appen.
  2. Tryk på Enheder   Tilføj   Works with Google Home Works with Google Home.
  3. Vælg Kort på listen.
  4. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Styr dit kort

Grundlæggende stemmekommandoer

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Ring til kortet på en bestemt enhed

"Ring til mit <navn på kort>"

"Ring til mine nøgler", "Ring til min taske", "Ring til mit pas"

Du kan ændre det navn, du bruger til at styre kortet på din enhed, ved at opdatere navnet på din enhed i appen Kort.

Fjern tilknytningen af enheder med kort fra Google Home-appen

Hvis du ikke længere vil styre enheder med kort ved hjælp af din assistent, kan du fjerne tilknytningen af din konto.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Enheder   Tilføj   Works with Google Home Works with Google Home.
  3. Under "Tilknyttet" skal du vælge Kort Fjern tilknytning til konto.

Få flere oplysninger om tilgængelige handlinger i Google Assistent.

Relateret indhold

Styr smartenheder i hjemmet med Google Home
Understøttede partnere for styring af smartenheder