To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mikä Nest Wifi on?

Kuva Nest Wifi ‑reitittimestä ja ‑pisteestä

Nest Wifi on kodin langaton mesh-verkkojärjestelmä, johon voi kuulua Nest Wifi ‑reitittimiä ja Nest Wifi ‑pisteitä. Se korvaa perinteisen reitittimen ja tarjoaa koko kodin kattavan Wi-Fin. Nest Wifi ‑pisteissä on myös Google Assistantin sisältävä kaiutin, joten voit esimerkiksi soittaa musiikkia ja ohjata yhteensopivia verkkoon yhdistettyjä laitteita.

Kattava Wi-Fi-verkko kotiin

Nest Wifi perustuu langattomaan mesh-tekniikkaan. Reititin ja pisteet varmistavat yhdessä, että laitteesi pysyvät vapaimmalla kanavalla, jolla on nopein kaistanleveys. Lopputuloksena on nopea Wi-Fi-yhteys kodin joka nurkassa eikä vain reitittimen vieressä. Voit siis siirtyä huoneesta toiseen videopuhelun aikana tai striimata useita 4K-videoita yhtä aikaa.

Verkkojärjestelmä on skaalautuva, joten kotiin tarvittavien Nest Wifi ‑laitteiden määrä vaihtelee asunnon koon ja muodon mukaan. Kattavuutta voi lisätä ostamalla lisää Nest Wifi ‑pisteitä. Nest Wifi on taaksepäinyhteensopiva Google Wifi ‑pisteiden kanssa. Nest Wifi Prota (Wi-Fi 6E) ei voi yhdistää samaan mesh-verkkoon Nest Wifi ‐reitittimien tai ‐pisteiden tai Google Wifi ‐pisteiden (Wi-Fi 5) kanssaLue lisää Nest Wifi Prosta.

Sisäänrakennettu kaiutin, jossa on Google Assistant

Nest Wifi ‑pisteissä on Google Assistantilla varustettu kaiutin, joten voit esimerkiksi soittaa musiikkia, hallita langatonta verkkoa, hankkia vastauksia kysymyksiin ja ohjata verkkoon yhdistettyjä laitteita kätevästi äänikomennoilla.

Huom. Nest Wifi ‑reitittimen mukana ei tule kaiutinta tai Google Assistantia.

Helppo käyttöönotto, helppo ylläpito

Nest Wifin käyttöönotto onnistuu muutamassa minuutissa ja voit hallinnoida sitä Google Home ‑sovelluksessa, kuten muitakin verkkoon yhdistettyjä laitteita. Kun olet asentanut kaiken, automaattiset päivitykset antavat uusia ominaisuuksia ja auttavat suojaamaan verkkoasi.

Voit luoda vierasverkon ja jakaa salasanasi Google Home ‑sovelluksella. Voit valita, millä laitteilla haluat ensisijaisesti käyttää nopeampia yhteyksiä, ja optimoida verkkosi nopeustestien avulla.

Perheen Wi-Fillä voit asettaa aikatauluja ja valvoa käyttöaikaa, rajoittaa tietyntyyppistä vain aikuisille suunnattua sisältöä ja katkaista valitsemiesi laitteiden Wi-Fi-yhteyden.

Verkonkäyttötietojen avulla voit tunnistaa ja korjata yleisiä verkko-ongelmia, jotta laitteet pysyvät yhteyksien päässä.

Matter- ja Thread-tuki parantavat kodin yhteyksiä

• Tulossa pian: Nest Wifiin tulee ohjelmistopäivityksiä, jotka mahdollistavat Matterin käytön. Se on uusi yleisstandardi, joka yksinkertaistaa älykkään kodin yhteensopivuutta ja laitteiden käyttöönottoa. Tämä tekee kodin laitteista nopeampia ja luotettavampia. Lue lisää Matterista.
  • Kun Nest WiFiä käytetään Thread-reunareitittimenä, siihen voidaan yhdistää pitkän kantaman Thread-laitteita laajentamaan mesh-verkkoa. Thread on langaton teknologia, joka nopeuttaa laitteiden toimintaa ja parantaa kotiverkon yhteyksiä. Lue lisää Threadia käyttävistä Nest-laitteista.