To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Radiopalveluiden linkittäminen

Jos haluat kuunnella radiota Google Nest- tai Home-kaiuttimella tai -näytöllä, lisää radiopalvelut Google Home ‑sovelluksessa.

Huom. Radiopalveluiden linkittäminen Google Home ‑sovelluksessa on käytettävissä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Radiopalveluiden yhdistäminen

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta tilisi.
  4. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

5. Sulje tili-ikkuna napauttamalla .
  6. Valitse Asetukset .
  7. Valitse Palvelut-kohdasta Radio.
  8. Valitse yhdistettävä radiopalvelu. Katkaise yhteys valitsemalla Poista linkitys.
    Jos radiopalvelua ei näy listalla, varmista, että olet ladannut sovelluksen ja kirjautunut sisään.

Huom. Kaiuttimeen tai näyttöön voi linkittää vain yhden tilin striimauspalvelua kohden.

Lue lisää radion kuuntelusta kaiuttimella tai näytöllä.