Tilknyt dine radiotjenester

Hvis du vil høre radio på dine Google Home- eller Google Nest-enheder, skal du tilknytte dine radiotjenester i Google Home-appen. Download den nyeste version af Google Home-appen til Android

Bemærk! Det er kun muligt at tilknytte radiotjenester i Google Home-appen i USA og Canada.

Tilknyt dine radiotjenester

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Gå tilbage til startskærmen.
  6. Tryk på Indstillinger .
  7. Tryk på Radio under "Tjenester".
  8. Tryk på en radiotjeneste.
  9. Hvis du vil tilknytte din konto, kan du trykke på Ja, tilknyt konto. Derefter skal du logge ind eller tilmelde dig tjenesten og følge vejledningen i appen.
    • Hvis du vil fjerne tilknytningen af en konto, kan du trykke på Fjern tilknytning  Fjern tilknytning til konto.

Bemærk! Google Nest- og Google Home-enheder understøtter i øjeblikket én konto pr. streamingtjeneste. Det gælder for alle tjenester.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan høre radio på Google Nest- og Google Home-enheder.