To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Flytta uppspelningar mellan Cast-enheter

Du kan flytta musik, poddar, radio och YouTube-videor som streamas från en Google Nest-, Google Home- eller Chromecast-enhet till en annan Nest-högtalare, högtalargrupp, skärm eller enhet som Chromecast anslutits till.

Enheter som det går att överföra media till och från

• Google Home, Google Nest Mini (andra generationen), Google Home Mini (första generationen), Google Home Max, Google Nest Audio
  • Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max
  • Chromecast med Google TV, Chromecast (andra eller tredje generationen), Chromecast Ultra eller Chromecast Audio
  • Högtalargrupper

Media som stöds

• Allt ljud (utom nyheter och uppspelningar via Bluetooth)
  • YouTube för videor
    Viktigt! Om media inte spelas upp kontrollerar du om Använd Begränsat läge har aktiverats i enhetens YouTube-inställningar.

Med Google-assistenten

Det här är några exempel på saker du kan säga till Google-assistenten på en högtalare eller skärm när du vill flytta uppspelningar mellan enheter.

Obs! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig på engelska.

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Överföra en uppspelning till en annan enhet ”Överför till <enhetens namn>”
”Flytta musiken till <enhetens namn>”
”Casta till <enhetens namn>”

Från Nest-skärmen

Google Nest Hub

1. Tryck på det aktiva mediekortet på startskärmen för Nest Hub så att mediespelaren öppnas.
  2. Tryck på Enheter  längst ned till vänster på skärmen. Tillgängliga enheter och högtalargrupper visas.
  3. Välj vilken enhet du vill flytta uppspelningen till.
  4. Avmarkera den enhet du vill flytta uppspelningen från.

Google Nest Hub Max

1. Tryck på det aktiva mediekortet på startskärmen för Nest Hub Max så att mediespelaren öppnas.
  2. Tryck på Enheter  längst ned till vänster på skärmen. Tillgängliga enheter och högtalargrupper visas.
  3. Välj vilken enhet du vill flytta uppspelningen till.
  4. Avmarkera den enhet du vill flytta uppspelningen från.

Med Google Home-appen

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren, skärmen, Chromecast-enheten eller Pixel Tablet.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen
  3.  Tryck på Favoriter . Tryck sedan på på den aktiva mediespelaren. Om du har fler än en spelare öppen sveper du på spelaren för att välja den du vill ha.
  4. Välj vilken enhet du vill flytta uppspelningen till.
  5. Avmarkera den enhet du vill flytta uppspelningen från.