To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Media verplaatsen van het ene cast-apparaat naar het andere

Je kunt muziek, podcasts, radio en YouTube-video's die momenteel worden gestreamd vanaf je Google Nest-, Google Home- of Chromecast-apparaat verplaatsen naar een andere Nest-speaker, speakergroep, scherm of apparaat dat is verbonden met Chromecast.

Apparaten waarnaar en waarvan je media kunt overzetten

• Google Home, Google Nest Mini (2e generatie), Google Home Mini (1e generatie), Google Home Max, Google Nest Audio
  • Google Nest Hub of Google Nest Hub Max
  • Chromecast met Google TV, Chromecast (2e of 3e generatie), Chromecast Ultra of Chromecast Audio
  • Speakergroepen

Ondersteunde media

• Alle audio (behalve nieuws en media die via Bluetooth worden afgespeeld)
  • YouTube voor video's
    Belangrijk: Als er geen media wordt afgespeeld, check dan of Beperkte modus gebruiken aanstaat in de YouTube-instellingen van je apparaat.

Met de Google Assistent

Hier volgen enkele manieren om met de Google Assistent te praten op je speaker of scherm als je media verplaatst van het ene apparaat naar het andere.

Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Actie: Zeg 'Hey Google' en daarna:
Media overzetten naar een ander apparaat 'Transfer to <device name>' (Zet over naar <apparaatnaam>)
'Move the music to <device name>' (Verplaats de muziek naar <apparaatnaam>)
'Cast to <device name>' (Cast naar <apparaatnaam>)

Via je Nest-scherm

Google Nest Hub

1. Tik in het startscherm van de Nest Hub op de actieve mediakaart om de mediaspeler weer te geven.
  2. Tik linksonder in het scherm op Apparaten  om de lijst met beschikbare apparaten en speakergroepen te bekijken.
  3. Selecteer de apparaten waarnaar je de media wilt verplaatsen.
  4. Deselecteer de apparaten waarop je de media niet meer wilt afspelen.

Google Nest Hub Max

1. Tik op het startscherm van de Nest Hub Max op de actieve mediakaart om de mediaspeler te laten zien.
  2. Tik linksonder in het scherm op Apparaten  om de lijst met beschikbare apparaten en speakergroepen te bekijken.
  3. Selecteer de apparaten waarnaar je de media wilt verplaatsen.
  4. Deselecteer de apparaten waarop je de media niet meer wilt afspelen.

Vanuit de Google Home-app

1. Zorg dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker, scherm, Chromecast of Pixel Tablet.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3.  Tik op Favorieten . Tik daarna in de actieve mediaspeler op . Heb je meerdere spelers geopend? Swipe dan over de speler om de juiste te selecteren.
  4. Selecteer de apparaten waarnaar je de media wilt verplaatsen.
  5. Vink de apparaten uit waarop je de media niet meer wilt afspelen.