Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Brug Nest Wifi- og Google Wifi-enheder på det samme netværk

Hvis du har både Nest Wifi- og Google Wifi-enheder (omfatter ikke Google Nest Wifi Pro med Wi-Fi 6E), kan de kombineres på det samme netværk og samarbejde om at levere Wi-Fi til hele dit hjem. Der er et par forskellige valgmuligheder, alt efter om du vil føje en Google Wifi-enhed til et Nest Wifi-netværk, eller om du vil føje en Nest Wifi-enhed til et Google Wifi-netværk.

Med Nest Wifi og Google Wifi kan du blande og kombinere en eller flere af følgende enheder med hinanden for at oprette dit eget netværk:

• Nest Wifi-routere
  • Nest Wifi-punkter
  • Google Wifi-punkter

Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk.

Hvis du vil bruge et Nest Wifi-punkt som en del af dit Wi-Fi-netværk, skal du tilføje det, efter du har konfigureret mindst én Nest Wifi-router eller ét Google Wifi-punkt.

Hvis du opretter et nyt netværk:

• Alle enheder skal konfigureres i Google Home-appen.
  • Hvis du medtager en Nest Wifi-router, anbefaler vi, at du starter med at konfigurere denne. Du kan også bruge et Google Wifi-punkt i stedet.

Hvis du bruger et eksisterende netværk:

• Alle enheder skal konfigureres i Google Home-appen. Se, hvad der sker, når du føjer Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen.
  • Du kan tilføje en hvilken som helst af disse enheder som et ekstra punkt.
  • Hvis du vil bruge en Nest Wifi-router, anbefaler vi, at du starter med at konfigurere denne. Du skal gendanne fabriksindstillingerne på dit Google Wifi-netværk via appen og derefter konfigurere et nyt netværk. Se, hvordan du udskifter dit Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke vil udnytte Nest Wifi-routerens forbedrede hastighed og dækning, kan du tilføje din Nest Wifi-router som et ekstra punkt.

Konfigurer dit netværk med Nest Wifi- og Google Wifi-enheder

Nest Wifi-router med eller uden Nest Wifi-punkter

Hvis du har en Nest Wifi-router, kan du gøre et af følgende:

Valgmulighed 1 (anbefales): Konfigurer et nyt netværk med Nest Wifi som din primære router og Google Wifi- eller Nest Wifi-punkter som netværksforstærkere

Vi anbefaler, at du bruger din Nest Wifi-router som det primære punkt i dit kombinerede Wi-Fi-netværk for at få den bedst mulige Wi-Fi-rækkevidde og netværkshastighed. Du kan derefter føje Google Wifi- og/eller Nest Wifi-punkter til det nye netværk for at udvide din Wi-Fi-dækning.

Vælg den vejledning, der er relevant for din netværkskonfiguration:

Jeg vil føje Nest Wifi og Google Wifi til et helt nyt netværk.

Hvis du konfigurerer et helt nyt netværk og ikke tidligere har konfigureret nogen Wifi-enheder, skal du følge vejledningen for at konfigurere Nest Wifi.

Tip! Hvis du vil oprette et mesh-netværk, skal du først konfigurere din Nest Wifi-router og derefter tilføje Nest Wifi-enheder eller Google Wifi-enheder.

Jeg vil føje Google Wifi-punkter til et eksisterende Nest Wifi-netværk.

Hvis du tidligere har konfigureret et Nest Wifi-netværk, kan du tilføje Google Wifi-punkter ved at følge vejledningen i, hvordan du tilføjer et punkt.

Valgmulighed 2: Føj Nest Wifi-routeren til et eksisterende Google Wifi-netværk

Med denne valgmulighed tilføjer du din Nest Wifi-router som et ekstra punkt for at udvide dækningen af dit eksisterende Google Wifi-netværk. Denne valgmulighed udnytter ikke Nest Wifi-routerens forbedrede rækkevidde og hastighed, men den giver dig mulighed for at beholde dine aktuelle Wi-Fi-netværksindstillinger og tilpassede tidsplaner.

Hvis du vil bruge Nest Wifi sammen med Google Wifi, skal du bruge Google Home-appen. Se, hvad der sker, når du føjer Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen.

Vejledning
  1. Download Google Home-appen .
  2. Hvis det er første gang, du bruger Google Home-appen, skal du oprette et hjem.
  3. Vælg et sted til din Nest Wifi-router.
    • Du får det stærkeste signal ved at stille din enhed i øjenhøjde et sted, hvor den kan ses, f.eks. på en hylde eller et tv-stativ.
    • Find ud af, hvor du kan stille dine Wifi-punkter.
  4. Slut din Nest Wifi-router til en stikkontakt. Efter ca. et minut blinker lyset hvidt for at vise, at routeren er klar til konfiguration.
  5. Åbn Google Home-appen på din telefon eller tablet.
  6. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  7. Vælg et hjem. Appen bør nu finde din Nest Wifi-enhed.
  8. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge din Nest Wifi-router.
  9. Den bør nu finde din Nest Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge din Nest Wifi-router.
  10. Scan QR-koden nederst på din Nest Wifi-router.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.
  11. Hvis dit Google Wifi-netværk blev konfigureret i Google Wifi-appen, skal du vælge Føj til eksisterende OK. Dette føjer dine Google Wifi-enheder og dine indstillinger til Google Home-appen.
  12. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.
  13. Hvis du vil tilføje en ekstra Wifi-enhed, skal du trykke på Ja i appen for at fortsætte. Du kan også følge vejledningen for at tilføje et ekstra punkt eller en ekstra router på et senere tidspunkt.
  14. Når du har tilføjet alle dine Wifi-enheder, udfører appen en mesh-test for at bekræfte, at alt fungerer.
Kun Nest Wifi-punkter

Føj dit Nest Wifi-punkt til et eksisterende Google Wifi-netværk

Du kan udvide dækningen af dit Wi-Fi-netværk og bruge Google Assistent i dit hjem ved at føje Nest Wifi-punkter til dit eksisterende Google Wifi-netværk.

Vejledning
  1. Vælg et sted til dit Nest Wifi-punkt.
    • Du får det stærkeste signal ved at stille din enhed i øjenhøjde et sted, hvor den kan ses, f.eks. på en hylde eller et tv-stativ. Det bør desuden være i et rum, hvor du vil interagere med Google Assistent.
    • Find ud af, hvor du kan stille dine Wifi-punkter.
  2. Slut dit Nest Wifi-punkt til en stikkontakt.
  3. Download Google Home-appen
  4. Hvis det er første gang, du bruger Google Home-appen, skal du oprette et hjem.
  5. Åbn Google Home-appen på din telefon eller tablet.
  6. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  7. Vælg et hjem. Appen bør nu finde din Nest Wifi-enhed.
  8. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge det Nest Wifi-punkt, du vil konfigurere.
  9. Appen bør nu finde din Nest Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge det Nest Wifi-punkt, du vil konfigurere.
  10. Scan QR-koden i bunden af din enhed.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.
  11. Hvis dit Google Wifi-netværk blev konfigureret i Google Wifi-appen, skal du vælge Føj til eksisterende. Dette føjer din Google Wifi-enhed og dine indstillinger til Google Home-appen.
  12. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.
  13. Hvis du vil tilføje et ekstra punkt, skal du trykke på Ja i appen, når du bliver bedt om det, eller gentage denne vejledning på et senere tidspunkt for at tilføje flere punkter.
  14. Når du har tilføjet alle dine Wifi-enheder, udfører appen en mesh-test for at bekræfte, at alt fungerer.

Relaterede links