We moved control of OnHub and Google Wifi devices to the Google Home app. You can easily migrate your Google Wifi network into the Google Home app, where you’ll be able to control your Wi-Fi network and other connected products in one place.

Brug Google Nest Wifi- og Google Wifi-enheder på det samme netværk

Hvis du har både Google Nest Wifi- og Google Wifi-enheder, kan du konfigurere dem på forskellige måder. Du kan føje Google Wifi-punkter til et Nest Wifi-netværk, flytte dit Google Wifi-netværk til Google Home-appen og tilføje Nest Wifi-enheder eller oprette et nyt netværk med begge enheder i Google Home-appen. Du kan vælge mellem flere muligheder, afhængigt af hvilke Wifi-enheder du har, og om du har flere routere, der skal fungere som din primære router.

Trin 1: Vælg de Google Nest Wifi-enheder, du har

Billede af Google Nest Wifi-router Billede af Google Nest Wifi-punkt
Nest Wifi-router med eller uden Nest Wifi-punkter Kun Nest Wifi-punkter

Trin 2: Vælg din sti til konfiguration af Google Nest Wifi- og Google Wifi-netværk

Nest Wifi-router med eller uden Nest Wifi-punkter

Hvis du har en Nest Wifi-router, kan du gøre et af følgende:

Valgmulighed 1 (anbefales): Konfigurer et nyt netværk med Nest Wifi som din primære router og Google Wifi- eller Nest Wifi-punkter som en netværksforstærker

Vi anbefaler, at du bruger din Nest Wifi-router som det primære punkt i dit kombinerede Wi-Fi-netværk for at få den bedst mulige Wi-Fi-rækkevidde og netværkshastighed. Du kan derefter føje Google Wifi- og/eller Google Nest Wifi-punkter til det nye Nest Wifi-netværk for at udvide din Wi-Fi-dækning.

Vælg den vejledning, der er relevant for din netværkskonfiguration:

Jeg vil føje Nest Wifi og Google Wifi til et helt nyt netværk.

Hvis du konfigurerer et helt nyt netværk og ikke tidligere har konfigureret nogen Wifi-enheder, skal du følge vejledningen for at konfigurere Nest Wifi.

Tip! Hvis du vil oprette et mesh-netværk, skal du først konfigurere din Nest Wifi-router og derefter tilføje Nest Wifi-enheder eller Google Wifi-enheder.

Jeg vil føje Google Wifi-punkter til et eksisterende Nest Wifi-netværk.

Hvis du tidligere har konfigureret et Nest Wifi-netværk, kan du tilføje Google Wifi-punkter ved at følge vejledningen for at føje et punkt til et Nest Wifi-netværk.

Valgmulighed 2: Føj Nest Wifi-routeren til et eksisterende Google Wifi-netværk

Med denne valgmulighed tilføjer du din Nest Wifi-router som et ekstra punkt for at udvide dækningen af dit eksisterende Google Wifi-netværk. Denne valgmulighed udnytter ikke Nest Wifi-routerens forbedrede rækkevidde og hastighed, men den giver dig mulighed for at beholde dine aktuelle Wi-Fi-netværksindstillinger og tilpassede tidsplaner.

Hvis du vil bruge Nest Wifi med Google Wifi, skal du bruge Google Home-appen. Se, hvad der sker, når du føjer Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen.

Bemærk! OnHub-enheder er ikke kompatible med Nest Wifi-enheder. Hvis dit eksisterende netværk har en OnHub-enhed, skal du gendanne fabriksindstillingerne på dine Google Wifi-enheder og oprette et nyt netværk i Google Home-appen. Følg vejledningen for Valgmulighed 1: Jeg vil føje en Nest Wifi-router til et Google Wifi-netværk, der allerede er konfigureret i Google Home-appen.

Vejledning
  1. Download Google Home-appen Google Home app.
  2. Hvis det er første gang, du bruger Google Home-appen, skal du oprette et hjem.
  3. Vælg en placering til din Nest Wifi-router.
    • Du får det stærkeste signal ved at placere din enhed i øjenhøjde et sted, hvor den kan ses, f.eks. på en hylde eller et tv-stativ.
    • Find ud af, hvor du kan placere dine Wifi-punkter.
  4. Slut din Nest Wifi-router til en stikkontakt. Efter ca. et minut blinker lyset hvidt for at indikere, at routeren er tændt og klar til konfiguration.
  5. Åbn Google Home-appen Google Home app på din telefon eller tablet.
  6. Tryk på Tilføj   Konfigurer enhed.
  7. Tryk på Konfigurer nye enheder i dit hjem under "Nye enheder".
  8. Vælg et hjem.
  9. Den bør nu finde din Nest Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge din Nest Wifi-router.
  10. Scan QR-koden nederst på din Nest Wifi-router.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.
  11. Hvis dit Google Wifi-netværk blev konfigureret i Google Wifi-appen, skal du vælge Føj til eksisterende OK.Dette føjer dine Google Wifi-enheder og -indstillinger til Google Home-appen.
  12. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.
  13. Hvis du vil tilføje en ekstra Wifi-enhed, skal du trykke på Ja i appen for at fortsætte. Du kan også følge vejledningen for at tilføje et ekstra punkt eller en ekstra router på et senere tidspunkt.
  14. Når du har tilføjet alle dine Wifi-enheder, udfører appen en mesh-test for at bekræfte, at alt fungerer.
Kun Nest Wifi-punkter

Hvis du har Nest Wifi-punkter uden en Nest Wifi-router, kan du gøre et af følgende:

Valgmulighed 1 (anbefales): Føj dit Nest Wifi-punkt til et eksisterende Google Wifi-netværk

Du kan udvide dækningen af dit Wi-Fi-netværk og bruge Google Assistent i dit hjem ved at føje Google Nest Wifi-punkter til dit eksisterende Google Wifi-netværk.

Vejledning
  1. Vælg en placering til dit Nest Wifi-punkt.
    • Du får det stærkeste signal ved at placere din enhed i øjenhøjde et sted, hvor den kan ses, f.eks. på en hylde eller et tv-stativ. Det bør desuden være i et rum, hvor du vil interagere med Google Assistent.
    • Få flere oplysninger om, hvor du kan placere dine Wifi-punkter.
  2. Slut dit Nest Wifi-punkt til en stikkontakt.
  3. Download Google Home-appen Google Home app
  4. Hvis det er første gang, du bruger Google Home-appen, skal du oprette et hjem.
  5. Åbn Google Home-appen Google Home app på din telefon eller tablet.
  6. Tryk på Tilføj   Konfigurer enhed.
  7. Tryk på Konfigurer nye enheder i dit hjem under "Nye enheder".
  8. Vælg et hjem.
  9. Appen bør nu finde din Nest Wifi-enhed. Tryk på Ja for at fortsætte. Hvis du har flere enheder, der skal konfigureres, skal du vælge det Nest Wifi-punkt, du vil konfigurere.
  10. Scan QR-koden nederst på din enhed.
    • Hold din telefon ca. 12 cm væk fra routeren for at scanne koden. Få flere tips til scanning af QR-koder.
    • Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.
  11. Hvis dit Google Wifi-netværk blev konfigureret i Google Wifi-appen, skal du vælge Føj til eksisterende.Dette føjer din Google Wifi-enhed og dine indstillinger til Google Home-appen.
  12. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.
  13. Hvis du vil tilføje et ekstra punkt, skal du trykke på Ja i appen, når du bliver bedt om det, eller gentage denne vejledning på et senere tidspunkt for at tilføje flere punkter.
  14. Når du har tilføjet alle dine Wifi-enheder, udfører appen en mesh-test for at bekræfte, at alt fungerer.

Valgmulighed 2: Brug kun Nest Wifi-punktet som højttaler med Google Assistent

Hvis du ikke har en Google Wifi-enhed eller Nest Wifi-router, eller hvis du ikke vil bruge dit Nest Wifi-punkt som en Wi-Fi-enhed lige nu, kan du stadig konfigurere din enhed og bruge den som en højttaler med Google Assistent.

Følg vejledningen for at konfigurere et Google Nest Wifi-punkt.