To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tietoja Google Nest Device Accessista

29.9.2023 alkaen Works With Nest (WWN) ‐yhteydet eivät enää toimi eikä niitä voi käyttää. Jos haluat lisätietoja, lue tämä postaus yhteisöfoorumilla.

Works with Nest (WWN) oli alkuperäinen ratkaisu, jolla kolmannen osapuolen kumppanit pääsivät käyttämään ja ohjaamaan Nest-tuotteitasi. Ne integroitiin täysin Nest-tuotteeseen, ja ne pystyivät tarkistamaan ja muuttamaan sen tilan.

Toimii Google Homen kanssa (WWGH) ‑alustan (aiemmin Works with Hey Google) avulla Google Assistant voi ohjata kaikkia verkkoon yhdistettäviä laitteita. Google Home ‐sovelluksessa voit luoda ohjelmia, jotka käynnistävät yhden tai useamman laitteen automaattisesti. Voit ohjata laitteita myös muilla tavoin. Tämän mahdollistavat kumppanit, jotka tarjoavat Device Access ‐integraatioita.

Tässä on vastauksia yleisiin kysymyksiin Device Accessista. Alla on tietoa Device Access ‑ohjelmasta yksityishenkilöille ja kaupallisille kehittäjille sekä ohjeet rekisteröitymiseen ajan tasalla pysymiseksi.

Mikä on Device Access ja miksi se lanseerataan?

Olemme julkaisseet tietosuojasitoumuksemme, jotta Nest-asiakkaat ymmärtävät, miten teknologiamme toimii ja miten suojaamme ja turvaamme heidän arkaluontoisia tietojaan. Device Accessilla kolmannen osapuolen ekosysteemikumppanimme saavat käyttöönsä uusia tapoja Nest-tuotteiden integrointiin tietosuojaa ja turvallisuutta kunnioittaen.

Device Access ‑ohjelmaan hyväksytyt kumppanit pääsevät turvallisesti käyttämään ja ohjaamaan Nest-tuotteitasi sovelluksillaan ja ratkaisuillaan. Näin sinulla on enemmän valinnanvaraa sen suhteen, miten ohjaat kotiasi. Device Access ‑kehittäjien täytyy läpäistä erityinen tietoturvan arviointi, jolla huolehditaan datasi suojaamisesta ja yksityisyydestä.

Millä tavoin dataa suojataan?

Datasi pysyy suojattuna, sillä Device Access ‑kehittäjien täytyy tarkistuttaa käyttötapausehdotuksensa, läpäistä vuosittainen tietoturvan arviointi ja hyväksyä käyttöehdot ennen kuin käyttötapaukset hyväksytään. Näin voimme varmistaa, että jokaisella kehittäjällä on tietosuoja- ja turvallisuusstandardiemme mukaiset datansuojausmekanismit ja turvatoimet.

Lue Tietosuojasta usein kysyttyä, jos haluat lisätietoja siitä, miten Google Nest suojaa käyttäjien dataa.

Miten "Toimii Google Homen kanssa" ja "Nest Device Access" eroavat toisistaan?

Toimii Google Homen kanssa (WWGH) ‑alustan (aiemmin Works with Hey Google) avulla Google Assistant voi ohjata kaikkia verkkoon yhdistettäviä laitteita. Google Home ‐sovelluksessa voit luoda ohjelmia, jotka käynnistävät yhden tai useamman laitteen automaattisesti.

Device Accessin avulla kumppanit voivat integroida Google Nest ‑laitteita älykkään kodin ekosysteemiin. Device Access ‑ohjelmaan liittyneet kolmannen osapuolen kumppanit voivat käyttää ja ohjata Nest-tuotteitasi suoraan mutta vasta läpäistyään käyttötapaustarkistuksemme ja vuosittaisen tietoturvan arvioinnin, jonka suorittaa jokin valtuutetuista testaajistamme. Jos sinulla on esimerkiksi turvajärjestelmä, joka tarjoaa Device Access ‑integraation, voit katsoa ja ohjata Nest-kameraasi ja muita tuotteita suoraan turvajärjestelmän toimittajan sovelluksesta. Kumppanin täytyy vahvistaa täyttävänsä vaatimukset päivittämällä tietoturvan arviointi vuosittain.

Millä kumppaneilla Nest Device Access on käytössä tällä hetkellä?

Osa kumppaneistamme, esimerkiksi Vivint ja IFTTT, ovat luoneet kanssamme integraatioita Device Accessin kautta. Jos haluat lisätietoa Nest-laitteen käyttämisestä kumppanin laitteiden tai palveluiden kanssa, tutustu kumppanin verkkosivustoon.

Tietoa kehittäjille

Miten saan lisätietoja, jos haluan ryhtyä Device Access ‑kehittäjäksi?

Jos olet Device Access ‑ohjelmasta kiinnostunut kaupallinen kehittäjä tai Nest-asiakas, katso lisätietoja Device Access ‑sivustolta. Sieltä saat tuoreimmat tiedot.

Voivatko kehittäjät käyttää integraatioidensa ylläpitämiseen kehittäjäkonsolia?

Kyllä, hyväksytyille kaupallisille kehittäjille ja heidän integraatioilleen sekä yksityishenkilöille on saatavilla konsoli. Aloita siirtymällä Device Access ‑konsoliin, hyväksymällä käyttöehdot ja maksamalla pieni maksu, jota ei palauteta.

Joutuvatko kaupalliset kehittäjät maksamaan vuosittaisesta tietoturvan arvioinnista?

Kyllä, vuosittainen hinta päätetään tapauskohtaisesti. Valtuutetut testaajamme määrittävät työn laajuuden kunkin käyttötapauksen perusteella. Saat lisätietoja, kun lähetät hakemuksen kaupalliseen kehittämiseen.

Mitä tapahtuu, jos en läpäise vuosittaista tietoturvan arviointia?

Jos et läpäise vuosittaista tietoturvan arviointia, sinulla on 30 päivää aikaa korjata ilmoitetut ongelmat. Kun ongelmat on korjattu, voit pyytää uuden arvioinnin.

Millainen on Device Access ‑ohjelman kaupallinen tarkistus?

Device Access ‑ohjelmaa varten kehittäjien on läpäistävä tarkistus, johon sisältyy vuosittainen tietoturvan arviointi ja käyttötapauksen arviointi. Kehittäjien on läpäistävä vuosittainen tietoturvan arviointi, hyväksyttävä Device Access ‑ohjelman sovellettavat ehdot, joihin sisältyy käyttäjädatakäytäntö, ja läpäistävä muita tarkistuksia ennen hyväksymistä ohjelmaan.

Mitä henkilökohtainen pääsy tarkoittaa? Miten se eroaa kaupallisesta vaihtoehdosta?

Henkilökohtainen pääsy tarjoaa kaikille älykkäästä kodista kiinnostuneille tavan osallistua Device Access ‑ohjelmaan. Sen avulla voit ohjata omia Nest-laitteitasi suoraan yksityisillä integraatioillasi. Käyttäjien määrä on rajattu, mutta yksityisiä integraatioita varten ei tarvitse läpäistä virallista tarkistusta. Henkilökohtaisen pääsyn kautta kumppanit voivat myös testata integraatioita ennen niiden julkaisua kaupalliseen käyttöön. Kaupallisella vaihtoehdolla integraation voi tarjota suuremmalle yleisölle, mutta tällöin sen on läpäistävä koko tarkistus, mukaan lukien vuosittainen tietoturvan arviointi.

Works with Nestissä oli hiekkalaatikko henkilökohtaisia integraatioita varten. Onko sama mahdollista Device Access ‑ohjelmassa?

Kyllä, Device Access for Individuals ‑hiekkalaatikolla voit suoraan hallita omien Nest-laitteidesi yksityisiä integraatioita ja automaatioita. Näiden pienten integraatioiden ei tarvitse läpäistä tietoturvan arviointia tai tarkistusta, ja niiden käyttäjämäärä on rajoitettu.

Jos haluat lisätietoja, siirry Device Access ‑sivustolle.