Få oplysninger om Google Nest Device Access

Her er svar på en række almindelige spørgsmål om Device Access. Du kan se oplysninger om Device Access for enkeltpersoner og kommercielle udviklere samt oplysninger om, hvor du kan tilmelde dig for at få de seneste opdateringer.

Hvad er Device Access, og hvorfor lancerer I det?

I maj offentliggjorde vi et sæt forpligtelser til beskyttelsen af privatliv, som skal gøre det nemmere for Nest-kunderne at forstå, hvordan vores teknologi fungerer, og som forklarer, hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi træffer for at beskytte deres følsomme oplysninger. Med Device Access tilbyder vi nu vores tredjepartspartnere flere måder at integrere deres økosystemer med Nest-produkter på – bygget på et fundament af sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Med Device Access kan kvalificerede partnere få sikker adgang til dine Nest-produkter og styre dem med deres apps og løsninger. Dette giver dig større valgfrihed i forhold til, hvordan du styrer dit hjem. Vi kræver, at Device Access-udviklere gennemgår en ekstra sikkerhedsvurdering for at sikre, at dine data beskyttes og forbliver private.

Hvilke sikkerforanstaltninger anvendes til at beskytte data?

Device Access-udviklere skal have deres foreslåede eksempel på brug gennemgået. Desuden skal de bestå en årlig sikkerhedsvurdering og acceptere vores servicevilkår, før de godkendes, så vi kan sikre os, at hver enkelt udvikler har implementeret databeskyttelse og sikkerhedsforanstaltninger, som opfylder vores standarder for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Google Nest beskytter brugerdata i vores ofte stillede spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvordan adskiller "Works with Nest", "Works with Hey Google" og "Nest Device Access" sig fra hinanden?

Works with Nest (WWN) blev oprindeligt brugt af godkendte tredjepartspartnere til at få adgang til og administrere dine Nest-produkter. De var fuldt integreret med et Nest-produkt og kunne se og ændre produktets status. Eksisterende Works with Nest-forbindelser vil fortsat virke for brugere med en Nest-konto, der ikke er migreret, i Nest-appen.

Works with Hey Google (WWHG) giver Google Assistent mulighed for at styre alle forbundne produkter. Du kan bruge Google Assistent til at oprette rutiner for Assistent i Home- eller Assistent-appen.

Device Access giver partnere mulighed for at integrere Google Nest-enheder i deres økosystem til smarthjem. Med Device Access kan tredjepartspartnere få direkte adgang til dine Nest-produkter og styre dem, når de har bestået vores gennemgang af deres eksempel på brug og en årlig sikkerhedsvurdering foretaget af en af vores autoriserede testere. Hvis du f.eks. har et sikkerhedssystem, der tilbyder integration med Device Access, kan du se og styre dit Nest-kamera og andre produkter direkte fra din sikkerhedsudbyders app. Tredjepartspartnerne vil årligt blive påkrævet at opdatere sikkerhedsvurderingen for at bekræfte, at de fortsat lever op til sikkerhedskravene.

Hvilke partnere er i øjeblikket med i Nest Device Access?

Vi har nogle få partnere, der allerede er i gang med at udvikle deres integrationer med os via Device Access. Der kommer løbende flere oplysninger, når de bliver tilgængelige.

Hvad sker der med mine Works with Nest-forbindelser?

Dine eksisterende Works with Nest-forbindelser vil fortsætte med at fungere uden ændringer, så længe partneren fortsætter med at understøtte dem, du ikke fjerner dem, og du ikke migrerer din Nest-konto til Google. Vi underretter dig, hvis vi foretager nogen ændringer.

Hvad hvis min Works with Nest-partnerforbindelse ikke er tilgængelig i Nest Device Access eller rutiner?

Mange af de virksomheder, der er Works with Nest-partnere, er også Nest Device Access-partnere.
Du kan tjekke Google Assistent-siden med handlinger, Assistent kan foretage, for at få en komplet liste over tilgængelige rutinebaserede handlinger.Der kommer løbende tilføjelser til denne liste over handlinger, så hold øje med opdateringer om eventuelle yderligere partnerforbindelser gennem Device Access-programmet og rutiner.

Oplysninger til udviklere

Hvor kan jeg få flere oplysninger om, hvordan jeg kan blive Device Access-udvikler?

Hvis du er kommerciel udvikler eller Nest-kunde og er interesseret i Device Access, kan du få flere oplysninger på vores Device Access-website. Tjek siden for at se de seneste opdateringer.

Får udviklere adgang til en udviklerkonsol til at administrere deres integrationer?

Ja. Vi har en konsol til kvalificerede kommercielle udviklere med godkendte integrationer samt til enkeltpersoner. Gå til Konsol for enhedsadgang for at komme i gang, acceptér servicevilkårene, og betal et lille gebyr, der ikke kan refunderes.

Skal udviklere betale for den kommercielle årlige sikkerhedsvurdering?

Ja, der er en årlig omkostning på individuel basis. En af vores autoriserede testere afgør omfanget af arbejdet ud fra dit specifikke eksempel på brug. Du får flere oplysninger, når du har ansøgt om kommerciel udvikling.

Hvad sker der, hvis jeg ikke består den årlige sikkerhedsvurdering?

Hvis du ikke består den årlige sikkerhedsvurdering, har du 30 dage til at løse de problemer, der blev registreret. Når du har løst problemerne, kan du aftale en genvurdering.

Hvad sker der med mine Works with Nest-udviklerintegrationer?

Dine eksisterende Works with Nest-integrationer vil fortsat fungere i vedligeholdelsestilstand. Vi underretter dig, hvis vi foretager nogen ændringer.

Hvordan foregår Device Access' kommercielle gennemgangsproces?

Der er en kvalificerende gennemgangsproces, der omfatter en årlig sikkerhedsvurdering og vurdering af eksempel på brug, som du skal gennemgå, før vi kan acceptere din ansøgning til Device Access-programmet. Udviklere skal bestå denne årlige sikkerhedsvurdering, acceptere programvilkårene for Device Access, der omfatter vores brugerdatapolitik, og andre yderligere gennemgangskrav, før de godkendes.

Hvad er individuel adgang? Hvordan adskiller det sig fra kommerciel adgang?

Individuel adgang er til smarthjem-entusiaster, der gerne vil deltage i Device Access. Det giver dig mulighed for direkte styring af dine egne Nest-enheder til dine private integrationer med op til et bestemt antal brugere og uden en formel gennemgangsproces. Det giver også partnere en chance for at afprøve deres integrationer, før de indsender dem til kommerciel adgang. Kommerciel adgang giver et bredere publikum adgang til integrationen og kræver en komplet gennemgangsproces, herunder en årlig sikkerhedsvurdering.

Works with Nest havde en sandbox, der kunne bruges til personlige integrationer. Kan jeg gøre det med Device Access?

Ja. I sandboxen Device Access for enkeltpersoner får du direkte kontrol over dine egne Nest-enheder til dine private integrationer og automatiseringer. Disse mindre integrationer kræver ikke en sikkerhedskontrol eller -gennemgang og har et begrænset antal tilladte brugere.

Du kan få flere oplysninger på Device Access-websitet.