To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Slik kobler du til Nest Wifi-punkter

For å gi wifi-dekning overalt i hjemmet må forbindelsen mellom hvert Wifi-punkt være sterk. Sørg for at Nest Wifi-ruteren og punktene plasseres spredt, men ikke for langt fra hverandre.

Google Nest Wifi Pro (wifi 6E) kan ikke brukes sammen med Nest Wifi-rutere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (wifi 5) i maskenettverk. Du kan imidlertid følge den samme veiledningen for å legge til flere Nest Wifi Pro-rutere i Nest Wifi Pro-nettverket.

1. Start med ruteren.
  2. Tenk på hvor ellers i hjemmet du vil ha et sterkt wifi-signal. Plasser punktet omtrent halvveis i den retningen, men ikke mer enn to rom unna ruteren eller andre punkter.
    • Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, er dette stedet også der du kommuniserer med Google-assistenten. Merk: Nest Wifi Pro-rutere har ikke Google Assistent.
    • Plasser punktet i et åpent område. Unngå å plassere det i nærheten av andre gjenstander som kan blokkere signalet fysisk, for eksempel store apparater eller akvarier.
  3. Finn et strømuttak i nærheten. Sørg for at strømadapteren er koblet til punktet, og koble den andre enden til strømuttaket.
    • Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, blinker lyset på punktet for å vise at det slår seg på.
    • Hvis du konfigurerer en Nest Wifi Pro-ruter, blinker lyset på ruteren hvitt og deretter blått for å vise at den er klar for konfigurering.