To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Wifi ‑pisteen kytkeminen

Wifi-pisteiden välisen yhteyden on oltava hyvä, jotta langaton verkko ulottuu kodin joka kolkkaan. Varmista siis, että Nest Wifi ‑reititin ja pisteet on sijoitettu tasaisesti, mutta ei liian kauas toisistaan.

Google Nest Wifi Prota (Wi-Fi 6E) ei voi yhdistää samaan mesh-verkkoon Nest Wifi ‐reitittimien tai ‐pisteiden tai Google Wifi ‐pisteiden (Wi-Fi 5) kanssa. Voit kuitenkin lisätä uusia Nest Wifi Pro ‑reitittimiä Nest Wifi Pron verkkoon seuraamalla samoja ohjeita.

1. Aloita reitittimestä.
  2. Mieti, minne muualle haluat hyvän langattoman yhteyden. Sijoita piste suunnilleen puolimatkaan siihen suuntaan, kuitenkin enintään kahden huoneen päähän reitittimestä tai toisesta pisteestä.
    • Jos olet ottamassa käyttöön Nest Wifi ‑pistettä, tämä on lisäksi se paikka, jossa käytät Google Assistantia. Huom. Nest Wifi Pro ‐reitittimet eivät sisällä Google Assistantia.
    • Sijoita piste avoimelle paikalle. Älä sijoita sitä lähelle suuria kodinkoneita, akvaarioita tai muita esineitä, jotka voivat estää signaalin.
  3. Etsi lähin pistorasia. Varmista, että virtalähde on liitetty pisteeseen, ja kytke toinen pää sitten pistorasiaan.
    • Jos olet ottamassa käyttöön Nest Wifi ‑pistettä, pisteen valo vilkkuu käynnistymisen merkiksi.
    • Jos olet ottamassa käyttöön Nest Wifi Pro ‐reititintä, reitittimen valo vilkkuu valkoisena ja sen jälkeen sinisenä sen merkiksi, että reititin on valmis käyttöönottoon.