Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sådan tilslutter du et Nest Wifi-punkt

Der skal være god forbindelse mellem hvert Wifi-punkt, hvis Wi-Fi-dækningen skal nå ud i alle hjemmets kroge. Sørg for, at Nest Wifi-routeren og -punkterne er jævnt fordelt uden at være for langt fra hinanden.

Google Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk. Du kan dog følge den samme vejledning for at føje yderligere Nest Wifi Pro-routere til dit Nest Wifi Pro-netværk.

1. Start med din router.
  2. Overvej, hvor du ellers vil have et stærkt Wi-Fi-signal i dit hjem. Placer dit punkt halvvejs i den retning, men ikke mere end 2 rum væk fra din router eller et andet punkt.
    • Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, bliver punktets placering også det sted, hvor du interagerer med Google Assistent. Bemærk! Nest Wifi Pro-routere indeholder ikke Google Assistent.
    • Placer dit punkt i et åbent område. Undgå at placere det i nærheden af andre objekter, der fysisk kan blokere signalet, f.eks. store apparater eller akvarier.
  3. Find en stikkontakt i nærheden. Sørg for, at strømadapteren er tilsluttet dit punkt, og sæt derefter den anden ende i stikkontakten.
    • Hvis du konfigurerer et Nest Wifi-punkt, blinker punktets lys for at indikere, at punktet tændes.
    • Hvis du konfigurerer en Nest Wifi Pro-router, blinker lyset på din router hvidt og derefter blåt for at indikere, at den er klar til konfiguration.