To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivér ultralydssensoren

Ultralydssensoren hjælper med at gøre dine daglige interaktioner med din Google Nest-skærm, din Google Nest Mini og dit Google Nest Wifi-punkt nemmere. Få automatisk vist knapperne til styring ved berøring, når du er i nærheden af højttaleren eller skærmen. Se din timer til madlavning med tal i en størrelse, der er let at læse, når du er i den anden ende af rummet. Uanset om du er tæt på eller langt væk, kan du få mere hjælp og bedre kontrol på et øjeblik, når ultralydssensoren er aktiveret.

Sådan fungerer ultralydssensoren

Ultralydssensoren anvender din Google Nest-enheds højttalere og mikrofoner til at registrere, når en person nærmer sig enheden. Din enheds højttaler udsender bløde, lydløse ultralydsimpulser. Impulserne reflekteres mellem genstande i nærheden i rummet, og mikrofonen registrerer disse refleksioner.

Bemærk! Det kan ske, at ting i dit hjem forårsager ultralydsstøj, hvilket kan forstyrre ultralydssensoren i et kort øjeblik. Så snart ultralydsstøjen stopper, bør sensoren fungere igen.

Gå på opdagelse i ultralydssensorens funktioner

Google Nest-skærme

Se nemt dine notifikationer

Hvis du har aktiveret personlige resultater og notifikationer på startskærmen på din Nest Hub-skærm, viser ultralydssensoren afventende notifikationer på pauseskærmen, når du er i nærheden. Hvis du bruger en Nest Hub Max-skærm, og du har tilmeldt dig Face Match og aktiveret personlig tilpasning, vises der notifikationer, når dit ansigt registreres af enheden. Hvis du ikke har tilmeldt dig Face Match, men du har aktiveret notifikationer og personlig tilpasning, viser ultralydssensoren afventende notifikationer, når du er i nærheden.

Gør dine timere nemmere at se og holde styr på

Når du har indstillet en timer, og Nest-skærmen registrerer, at du er i nærheden, viser den automatisk knapperne til styring ved berøring, så du nemmere kan styre din timer. Hvis du er i den anden ende af rummet, vises din timer med stor skrifttype, så du nemmere kan se, hvad der står.

Få daglige vejropdateringer

Når du spørger om vejret, kan du få detaljerede oplysninger og en vejrudsigt for hver time, når du er i nærheden af skærmen. Hvis du er længere væk, kan du få vist dagens vejrudsigt med stor skrifttype.

Styr og se dine medier

Din Nest-skærm gør det lettere at styre afspilning af lyd, da den automatisk viser knapperne til styring ved berøring, når du er i nærheden.

Google Nest Mini

Styr din lydstyrke

Din Nest Mini gør det lettere at styre lyden, da den registrerer din hånd og tænder LED-lamperne for lydstyrken, når der afspilles medier.

Nest Wifi-punkt

Styr din lydstyrke

Dit Nest Wifi-punkt gør det lettere at styre lyden, da den registrerer din hånd og tænder LED-lamperne for lydstyrken, når der afspilles medier.

Ultralydssensoren og dit privatliv

Ultralydssensoren kører på din enhed og bruges til at justere din højttaler eller skærm, så du nemmere kan styre den og se, hvad der vises på den, baseret på, hvor tæt du er på enheden. Der sendes ingen sensordata om bevægelse, afstand eller tilstedeværelse til skyen.

Få flere oplysninger om Nest og vores privatlivsrelaterede tiltag. Du kan også få flere oplysninger i vores sensorguide.

Deaktiver ultralydssensoren

Google Nest-skærme

Denne indstilling er som standard aktiveret, men du har altid mulighed for at deaktivere den (og derefter genaktivere den igen efter behov) i Google Home-appen. Når ultralydssensoren er aktiveret, registrerer din smartskærm, at du er i nærheden, hvis du befinder dig inden for ca. 1,2 meter fra enheden.

Du kan aktivere eller deaktivere ultralydssensoren ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  5. Deaktiver ultralydssensoren.

Bemærk! Ultralydssensoren deaktiveres også, når mikrofonen på din Nest-skærm er slået fra.

Google Nest Mini

Denne indstilling er som standard aktiveret, men du har altid mulighed for at deaktivere den (og derefter genaktivere den igen efter behov) i Google Home-appen. Når ultralydssensoren er aktiveret, registrerer din Nest Mini, at du er i nærheden, hvis din håndflade befinder sig inden for ca. 5-15 cm fra enheden, mens der afspilles medier.

Du kan aktivere eller deaktivere ultralydssensoren ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  5. Deaktiver ultralydssensoren.

Bemærk! Ultralydssensoren deaktiveres også, når mikrofonen på din Nest Mini er slået fra.

Nest Wifi-punkt

Denne indstilling er som standard aktiveret, men du har altid mulighed for at deaktivere den (og derefter genaktivere den igen efter behov) i Google Home-appen. Når ultralydssensoren er aktiveret, registrerer dit Nest Wifi-punkt, at du er i nærheden, hvis din håndflade befinder sig inden for ca. 2,5-15 cm fra enheden, mens der afspilles medier.

Du kan aktivere eller deaktivere ultralydssensoren ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  5. Deaktiver ultralydssensoren.

Bemærk! Ultralydssensoren deaktiveres også, når mikrofonen på dit Nest Wifi-punkt er slået fra.