Aktivér ultralydssensoren

Ultralydssensoren gør tingene endnu nemmere for dig ved at tilpasse dine yndlingsfunktioner på Google Nest-skærmen og Google Nest Mini ud fra, hvor langt fra enheden du befinder dig. Se din timer til madlavning med tal i en størrelse, der er let at læse, når du er i den anden ende af rummet. Få vist berøringsknapperne automatisk, når du kommer tæt på skærmen. Uanset om du er tæt på eller langt væk, kan du få mere hjælp og bedre kontrol på et øjeblik, når ultralydssensoren er aktiveret.

Sådan fungerer ultralydssensoren

Ultralydssensoren anvender din Google Nest-enheds højttalere og mikrofoner til at registrere, at en person nærmer sig enheden, hvis personen befinder sig inden for 1,2 til 1,8 meter fra enhedens forside. Din enheds højttaler udsender bløde, lydløse ultralydsimpulser. Impulserne reflekteres mellem genstande i nærheden i rummet, og mikrofonen registrerer disse refleksioner.

Bemærk! Det kan ske, at ting i dit hjem forårsager ultralydsstøj, hvilket kan forstyrre ultralydssensoren i et kort øjeblik. Så snart ultralydsstøjen stopper, bør sensoren fungere igen.

Gå på opdagelse i ultralydssensorens funktioner

Google Nest-skærme

Se nemt dine notifikationer

Hvis du har aktiveret personligt indhold og notifikationer på startskærmen på din Nest Hub-skærm, viser ultralydssensoren afventende notifikationer på pauseskærmen, når du er i nærheden. Hvis du bruger en Nest Hub Max-skærm, og du har tilmeldt dig Face Match og aktiveret tilpasning, vises der notifikationer, når dit ansigt registreres af enheden. Hvis du ikke har tilmeldt dig Face Match, men du har aktiveret notifikationer og tilpasning, viser ultralydssensoren afventende notifikationer, når du er i nærheden.

Gør dine timere nemmere at se og holde styr på

Når du har indstillet en timer, og Nest-skærmen registrerer, at du er i nærheden, viser den automatisk berøringsknapperne, så du nemmere kan styre din timer. Hvis du er i den anden ende af rummet, vises din timer med stor skrifttype, så du nemmere kan se, hvad der står.

Få daglige vejropdateringer

Når du spørger om vejret, kan du få detaljerede oplysninger og en vejrudsigt for hver time, når du er i nærheden af skærmen. Hvis du er længere væk, kan du få vist dagens vejrudsigt med stor skrifttype.

Få flere oplysninger om din pendlertur

Gå tæt på din skærm, når du spørger ind til din pendlertur, for at få oplysninger om turen og et kort over den anbefalede rute. Selv hvis du er langt væk fra skærmen, kan du stadig se rejsetiden og trafikoplysningerne. Disse oplysninger vises med store bogstaver, så du nemmere kan se, hvad der står.

Styr og se dine medier

Din Nest-skærm gør det lettere at styre afspilning af lyd, da den automatisk viser berøringsknapperne, når du er i nærheden.

Google Nest Mini

Styr dine medier

Din Nest Mini gør det lettere at styre afspilning af lyd, da den registrerer din hånd og tænder LED-lamperne for lydstyrken, når der afspilles musik.

Ultralydssensoren og dit privatliv

Ultralydssensoren kører på din enhed og bruges til at justere din højttaler eller skærm, så du nemmere kan styre den og se, hvad der vises på den, baseret på, hvor tæt du er på enheden. Der sendes ingen sensordata om bevægelse, afstand eller tilstedeværelse til skyen.

Få flere oplysninger om Nest og vores forpligtelser til beskyttelsen af privaliv. Du kan også få flere oplysninger i vores sensorguide.

Deaktiver ultralydssensoren

Denne indstilling er som standard aktiveret, men du har altid mulighed for at deaktivere den (og derefter genaktivere den igen efter behov) i Google Home-appen. Når indstillingen er aktiveret, registrerer din smartskærm, at du er i nærheden, hvis du befinder dig inden for ca. 1,2 meter fra enheden.

Du kan aktivere eller deaktivere ultralydssensoren ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg din Nest-skærm eller din Nest Mini.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger  efterfulgt af Genkendelse og deling.
  4. Deaktiver ultralydssensoren.

Du kan også deaktivere ultralydssensoren på din Nest Hub og Nest Hub Max ved hjælp af kontakten på bagsiden af skærmen, som slår mikrofonerne fra (denne kontakt slår også dit kamera på Nest Hub Max fra). Med denne kontakt kan du genaktivere ultralydssensoren ved at slå mikrofonerne til igen.