To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Problemen oplossen waardoor een apparaat niet beschikbaar is

Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom je apparaat momenteel niet beschikbaar is. Je apparaat heeft mogelijk geen verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als je telefoon of tablet of je apparaat krijgt geen stroom meer. Probeer het volgende om het probleem op te lossen:

Stap 1. Controleer het wifi-netwerk van je mobiele apparaat of tablet

1. Zoek en tik op Instellingen  en dan Wifi.
  2. Het wifi-netwerk met het label Verbonden is het netwerk waarmee je verbinding hebt. Dit moet overeenkomen met het netwerk waarmee het apparaat is verbonden.
  3. Het netwerk wijzigen:
    • Tik op een nieuw netwerk en dan geef het wachtwoord op en dan Verbinden.
    • Als je het wachtwoord voor dat netwerk al eerder hebt opgegeven, tik je op Verbinden.

Stap 2. Start je apparaat opnieuw op

1. Koppel de stroomkabel los van het Google Nest- of Home-apparaat.
  2. Sluit de stroomkabel opnieuw aan op het apparaat.