To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Løs et problem, hvor en enhed ikke er tilgængelig

Der findes et par mulige årsager til, at din enhed ikke er tilgængelig lige nu. Din enhed er muligvis ikke på det samme Wi-Fi-netværk som din telefon eller tablet. Det kan også være, at din enhed er løbet tør for strøm. Du kan prøve at løse problemet ved at følge nedenstående vejledning.

Trin 1. Tjek Wi-Fi-netværket, som din mobilenhed eller tablet har forbindelse til

1. Find og tryk på Indstillinger og så Wi-Fi.
  2. Wi-Fi-netværket med etiketten "Tilsluttet" er det netværk, du har forbindelse til. Det skal være det samme netværk, som enheden har forbindelse til.
  3. Sådan skifter du netværk:
    • Tryk på et nyt netværk og så angiv adgangskoden og så Tilslut.
    • Tryk på Tilslut, hvis du har angivet adgangskoden til det pågældende netværk før.

Trin 2. Genstart din enhed

1. Tag strømkablet ud af Google Nest- eller Google Home-enheden.
  2. Sæt strømkablet tilbage i enheden.